FOTO EXCLUSIV Gestul SUPERB făcut de un jucător dinamovist


Suporterii lui Dinamo sunt cei mai buni, mai frumoși, străinii când vin aici rămân impresionați și pleacă la ei în țară cu amintirile frumoase create de ei. Românii nu se lasă nici ei mai prejos. Chiar dacă unii dintre ei au trecut prin perioade mai proaste, toți simt presiunea tribunei și sunt mândri să joace în fața unei asemenea galerii.

Dan Nistor n-a trecut prin momente proaste din punct de vedere fotbalistic, dar a fost afectat de un scandal conform căruia a cerut să plece la FCSB. Informație negată atât de el, cât și de conducerea lui Dinamo, dar și de jucătorii care îl cunosc și știu că el tot ce și-a dorit este să rămână la formația unde s-a simțit cel mai bine în carieră.

Iar prin ultimul gest va intra cu siguranță în inimile suporterilor. El și-a făcut o serie de banderole personalizate, pe negru, alb și roșu, ca cea din imagine, cu numele lui și chipul lui Cătălin Hîldan și numele PCH.

”Mi le-a făcut Gabi Niculescu, fostul nostru fizioterapeut și o să le port cu mândrie din acest început de an”, ne-a mărturisit Dan Nistor.

Citește și:

Cel mai bine plătit jucător din lotul lui Dinamo PLEACĂ astăzi în Serie B

-->
Previous Cel mai bine plătit jucător din lotul lui Dinamo PLEACĂ astăzi în Serie B
Next Rednic dă ultimele detalii din cantonament. Ce jucători mai vin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *