FOTO EXCLUSIV Cristi Borcea nu a „plecat” niciodată de la Dinamo. Aveți aici dovada


Vă mai amintiți vremea când Cristi Borcea era omul care conducea Dinamo și mergea cu echipa peste tot. Fostul acționar practic nu a plecat niciodată de la echipa din Ștefan cel Mare. Cel puțin din autocarul ”câinilor”. Noi am observat în cantonamentul din Antalya că pe primul scaun din autocar este în continuare prezent printr-un abțibild cu inițialele lui, semn că acela era locul fostului acționar.

Sticker-ul a fost pus special acolo în urmă cu mulți ani ca un gest pentru Borcea, chiar dacă este unul care face reclamă firmei CB, de stații radio, cea mai bună din această gamă fiind „President”.

”În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aș putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elita fotbalului intern și internațional. Alături de oameni de afaceri, cinci, șase, șapte, câți s-or strânge și împreună cu Ionuț. Cum care Ionuț? Negoiță!

Să fiu acționar, prin Patrick, da! Dar nu să mă implic eu direct. Iar condiția obligatorie: să fie stadion nou ca să fie o echipă competitivă! Eu am fost aproape, de curând, să preiau Dinamo.

În octombrie, anul trecut. Când am avut prima tentativă, prin cerere de liberare, să ies de „acolo”. Atunci voiam să iau Dinamo. Atunci, da! Am vrut clar”, a declarat Cristi Borcea în luna octombrie pentru gsp.ro.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Naser Aliji: ”Sper să fiu campion într-o zi și cu Dinamo”

 

-->
Previous Florin Bratu nu se lasă: ”Într-o zi voi reveni”
Next ANUNȚ IMPORTANT Câți jucători vor mai veni la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *