FOTO EXCLUSIV ”Câinii” au ajuns la Marbella. Ultimele informații din cantonament


Dinamo București a ajuns în Spania, luni noaptea, și s-a cazat la hotel Barcelo din Marbella. Cei mici, promovați de la juniori, au pus umărul la căratul bagajelor, își fac ucenicia la prima echipă. Roș-albii vor sta până pe 4 iulie pe tărâm iberic și vor avea cel puțin două meciuri amicale. Acestea au fost antamate deja, se mai caută alte două partide de verificare.

Prima confruntare a verii va fi miercuri, de la ora 19:00, un ceas mai târziu la București, cu Linfield, campioana Irlandei de Nord. Apoi, pe 3 iulie, se va juca împotriva scoțienilor de la Kilmarnock, locul 3 în ultima ediție, tot de la ora 19:00. Se mai dorește perfectarea a încă două meciuri, pe 28, respectiv 30 iunie. Fotbaliștii vor începe de marți antrenamentele la Marbella Football Center, acolo unde s-au pregătit în trecut superputeri ale fotbalului mondial, precum Liverpool ori Borussia Dortmund.

22 de jucători au făcut deplasarea în Spania, sub comanda lui Eugen Neagoe:

Portari: Cătălin Straton, Vlad Muțiu, Ștefan Fara
Fundași: Deian Sorescu, Laurențiu Corbu, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Denis Ciobotariu, Andrei Sin, Levent Oltay
Mijlocași: Dan Nistor, Ioan Filip, Alexandru Răuță, Ionuț Șerban, Mamoutou N’Diaye, Geani Crețu, Alin Lazăr, Mircea Mihaiu
Atacanți: Mattia Montini, Daniel Popa, Slavko Perovic și Robert Moldoveanu.

Convocat la reprezentativa U21 a României, Ricardo Grigore se va alătura lotului dinamovist după turneul final al Campionatului European 2019.

Citește și:

Eugen Neagoe, primele declarații la Dinamo

 

-->
Previous Unul s-a dus! N-a vrut să fie ”câine”, a semnat tot în Liga 1
Next IMPLICAT Cine este omul care decide tot și nu doarme ca să readucă Dinamo sus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *