FOTO EXCLUȘI DIN LOT Cum s-au antrenat doi TITULARI sezonul trecut


Așa cum tot am scris în ultimele zile, Dinamo se schimbă serios la față în această perioadă. ”Câincii” au făcut până în acest moment 5 transferuri: Cătălin Straton, Alexandru Răută, Andrei Sin, Florin Bejan și vârful sârb, Slavko Perovic.

Atacantul îi va lua locul lui Athanasios Papazoglou, grec care a înscris sezonul trecut 4 goluri și a avut și un assist.

Vârgul grec însă nu se dă bătut. Nu vrea să-și rezilieze contractul cu Dinamo, fiind nemulțumit de modul în care ”câinii” l-au tratat de când Mircea Rednic a fost dat afară.

”Papa” împreună cu Reda Jaadi au fost excluși din lot, dar ei se antrenează de zor la Săftica. Clubul le-a oferit câteva sticle de apă plată și au tras de ei la peste 30 de grade Celsius.

”A fost un antrenament bun?” l-a întrebat Papa pe Reda, iar belgianul cu origini marocane i-a răspuns: ”Foarte bun!”

Papazoglou și Reda Jaadi nu vor merge cu echipa în Spania. Ei sunt singurii jucători care au refuzat să rezilieze înțelegerea cu Dinamo.

Parfait Mandanda, Alexander Christovao, Simon Zenke, Naser Aliji, Damien Dussaut, Facundo Mallo, Elvis Kabashi, Rachid Ait Atmane și Nabil Jaadi au fost cei 9 jucători care au părăsit echipa în această vară

Citește și:

Ce sistem va folosi Eugen Neagoe la Dinamo. Ce tânăr va primi o șansă

-->
Previous Ce sistem va folosi Eugen Neagoe la Dinamo. Ce tânăr va primi o șansă
Next Prunea: ”Ce faci cu descreieratul ăsta?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *