FOTO Echipamentul inedit pe care-l va purta Dinamo cu Sepsi


Cu ocazia meciului cu Sepsi OSK, Dinamo va purta pentru prima dată noul echipament de deplasare. Realizat de Macron, sponsorul tehnic al „câinilor”, acesta este de culoare verde neon.

După ce etapa trecută, în înfrângerea cu Universitatea Craiova (scor 0-1), Dinamo a purtat pentru prima dată echipamentul de acasă din acest sezon, la următoarea partidă, „câinii” vor evolua în premieră în echipamentul de deplasare, de culoare verde.

La meciul din etapa trecută, înfrângerea cu CS U Craiova (0-1), Dinamo și-a prezentat echipamentele pentru meciurile de pe teren propriu. Acestea ar fi trebuit să fie folosite pentru prima dată în derby-ul cu FCSB, pierdut 2-3, însă momentul a fost amânat.

Echipamentul pe care „câinii” îl vor folosi în meciurile de pe teren propriu din acest sezon este roșu cu alb. În partea din față, pe piept, apare numele sponsorului principal. Dedesubt sunt imprimate triunghiuri în două nuanțe de roșu. Pe spate apar doar numele jucătorului și numele, cu alb, pe un fundal roșu.

-->
Previous Florentin Petre e sceptic: "Țălnar știe multe"
Next Dinamo, între o situație periculoasă și promisiunile spaniolilor EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *