FOTO Dinamovistul care are lipici la play-off. Și cei care au rămas în afara lui


Un fost ”câine roșu” chiar are lipici la play-off. S-a calificat și cu Dinamo pe vremea când la echipă era Cosmin Contra, a câștigat și un trofeu, Cupa Ligii, și acum tocmai a mers în primele șase echipe din Liga 1 cu Viitorul. Este vorba despre Rivaldinho, care ușor, ușor, își găsește un loc în echipa lui Hagi.

În schimb, dacă el a mers mai departe și e fericit, alți foști dinamoviști au fost foarte triști. Liviu Ciobotariu și Flavius Stoican nu au reușit să se califice în primele 6.

„Trebuia să facem mai mult azi. Clasamentul e cel real. Felicitări celor de la Viitorul. A fost o presiune destul de mare pe jucători, dar trebuia să facem față. Îi felicit pentru că ne-am bătut până în ultimul moment însă. Acum începe un nou campionat. Sibiu s-a apărat foarte bine, am avut doar o ocazie pe care puteam să o fructificăm. Nu am putut mai mult, asta este.

Știam rezultatul de la Viitorul, doar că noi trebuia să fim atenți la ce aveam de făcut. Nu căutăm scuze, astăzi nu meritam mai mult. Cristea și Flores sunt doi jucători care au dat randament, dar cei care îi înlocuiesc trebuie să-și facă treaba. Avem mult de muncă în play-out. Ne-am bătut până în ultima etapă contra unor echipe care au avut liniște. E clasamentul real, începând cu jocul echipelor și terminând cu situația lor administrativă și financiară” – a spus Flavius Stoican la TV Digi Sport.

Citește și:

Programul lui Dinamo pentru play-out. Se începe cu o echipă pe care n-a învins-o deloc în acest sezon

-->
Previous Ce s-ar fi întâmplat dacă Dinamo bătea tot și făcea 37 de puncte! Anul trecut, cu 39 de puncte s-a mers în play-out
Next Un adversar din play-out vede Dinamo în lupta pentru evitarea retrogradării! Declarații războinice

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *