FOTO Dinamo poate pierde cel mai EFICIENT jucător. Ce face în această perioadă


La Dinamo e liniștea dinaintea furtunii. Jucătorii străini sunt foarte nemulțumiți că nu au fost lăsați să plece acasă și că vor câștiga în această perioadă doar 500 de euro, bani cu care abia reușesc să-și cumpere de mâncare, d-apoi să le mai trimită și familiilor din străinătate bani în conturi să se descurce în plină criză COVID-19. Puljic a fost primul care a luat atitudine și a spus că pleacă acasă dacă se ajunge la această măsură.

Nu se știe data la care fotbaliștii din Liga 1 se vor întoarce la antrenamente. E clar că termenul de jumătatea lunii aprilie, enunțat pe 15 martie, a fost mult prea optimist, e greu de crezut că va fi astfel. Se speră ca măcar de la începutul lunii mai sau de la jumătatea acestei luni să se reînceapă treaba.

Lui Slavko Perovic i se încheie contractul la finalul lunii iunie și el ar putea pleca gratis dacă dinamoviștii nu-i prelungesc contractul. Atacantul a marcat de 8 ori și a oferit și o pasă decisivă în 18 meciuri jucate.
El încearcă să ia viața simplu, să se bucure de momentele plăcute, atunci când le are. Sârbul Slavko Perovic se simte bine în carantină și mai face și un grătar când are chef.

Citește și:

ACUZE GRAVE pentru medicii spitalului unde a fost internat fratele lui Grigoraș

Previous Negoiță face banii de donație! Ce măsuri a luat la Dinamo plus un singur om a scăpat
Next Bogdan Bălănescu iese la atac: ”Îl aștept” Explică de ce nu și-a suspendat contractul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *