FOTO Dinamo a mai transferat un jucător. S-a prezentat la antrenament deja


Dinamo a rezolvat al patrulea transfer al verii. Florin Prunea a anunțat ieri că vor mai veni doi jucători zilele acestea, iar unul dintre ei este Florin Bejan.

”Fundașul central Florin Bejan, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat un contract cu FC Dinamo București și s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul principal Eugen Neagoe în cantonamentul de la Săftica.
Născut pe 28 martie 1991, la Mangalia, Florin Bejan a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, Viitorul Constanța, ASA Tg. Mureș, MKS Cracovia, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.

Bine ai venit, Florin Bejan!
Împreună pe Arena Națională!

30 de meciuri a jucat Florin Bejan la Astra Giurgiu în sezonul trecut, 28 în campionat și două în Cupa României. A marcat două goluri și a avut o pasă decisivă.

150 de partide a adunat Florin Bejan în Liga 1 pentru Viitorul Constanța, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. În prima ligă a Poloniei a jucat 12 jocuri pentru MKS Cracovia.

1 trofeu a câștigat Florin Bejan în carieră, Supercupa României cu ASA Tg. Mureș, în 2015, 1-0 împotriva celor de la FCSB.

14 selecții are Florin Bejan la loturile naționale ale României, U21 (1), U19 (7) și U17 (6)”, este anunțul celor de la FC Dinamo.

Citește și:

Rednic le-a crescut cotele. Cât valorează Dinamo și cei mai importanți jucători

-->
Previous Rednic le-a crescut cotele. Cât valorează Dinamo și cei mai importanți jucători
Next Cosmin Contra lămureşte scandalul cu Cornel Dinu: ”El m-a adus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *