FOTO DEZOLANTE Cosmin Contra mai face un gest de mare om: ”Cumpăr eu” Exclusiv


Haos total la Dinamo. Fără bani, rând pe rând pleacă tot mai mulți oameni din cadrul echipei. Medicul Liviu Bătineanu a fost ultimul plecat de la echipă și astăzi a venit un alt doctor, Adrian Motoacă, membru DDB, care a vrut să-i ajute pe ”câini” gratis.

Motoacă a venit astăzi la antrenament și s-a crucit în momentul în care a văzut că nu există deloc medicamente și produse medicale. Nu exista vată, mănuși, detergent, gel, fașe, nici vorbă de medicamente pentru mai mult de o persoană.

Imagini din cabinetul medical al dinamoviștilor. Foto exclusiv

Doctorul știa spaniola pentru că a lucrat la Almeria și a vorbit în primă fază cu Rufo Collado despre lipsurile pe care le-a găsit. Acesta nu i-a spus nimic concret, dar în discuție a intervenit nelipsitul Marius Iorga, ”vizitiul” spaniolului.

”Hai, lasă-ne cu astea, iar ai venit să dai tu directive. Rezolvă problema la Rin”, au povestit martori prezenți la discuție pentru doardinamo.ro. Iorga a început să țipe la medic și să-i vorbească pe un ton golănesc. Iar medicul i-a răspuns acestuia: ”Eu vin să vă ajut gratis, pe un contract de 1 ron și tu țipi la mine că întreb de gel și fașă să pot să-mi fac meseria? Nu am de gând să mă compromit ca medic”.

În schimb, Cosmin Contra l-a rugat să îi ajute în continuare pentru că vor avea probleme mari fără medic la antrenamente și meciuri.

”I-a spus medicul toate lipsurile care sunt și Contra i-a transmis că este dispus să plătească el pentru ceea ce are nevoie și mai ales pentru geanta medicală pentru meci care acum e goală și ar costa cam 200 de euro”, a mai explicat aceeași sursă.

Totuși, pentru moment, Adrian Motoacă nu are de gând să se întoarcă la Dinamo din cauza taberelor din club. Anul trecut exista Bălănescu-Prunea, acum există mai multe tabere. Alex Couto-Șerdean, Rufo Collado-Iorga, Cosmin Contra-singur la Săftica și Bălănescu-singur la Rin. ”Nu am de gând să mă compromit ca medic”, a fost răspunsul dat astăzi de Adrian Motoacă șefilor lui Dinamo.

„Ceea ce am găsit la Dinamo este un haos total, o imagine dezolantă. Iubesc acest club, dar nu pot veni în aceste condiții și Doamne ferește să se întâmple o nenorocire. Cosmin Contra a făcut un gest extraordinar, el e singur împotriva tuturor”, a declarat Adrian Motoacă.

Citește și:

Întrebarea lui Ludovic Orban: ”Unde am fi fost azi dacă pandemia ne-ar fi surprins cu Guvernul Dăncilă la conducere?”

Previous Alex Conovaru n-a mai rezistat: ”Toate gândurile noastre către asta se îndreaptă”
Next ULTIMA ORĂ Fanii dinamoviști au intrat peste Couto și Șerdean în camerele de hotel

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *