--> -->

FOTO Dan Capatos: ”Pregătim următorul transfer”


-->

Dan Capatos, recunoscut ca un mare suporter dinamovist, petrece în aceste zile pe litoralul românesc. În stațiunea Venus s-a întâlnit cu patronul Astrei, Ioan Niculae, dar și cu atacantul giurgiuvenilor, Constantin Budescu.

Capatos a postat imaginea pe Instagram și a scris ”Pregătim următorul transfer”. Fanii săi au răspuns în comentarii: ”Viitorul patron și viitorul căpitan al lui Dinamo?”

Prezentatorul TV este suporter înrăit al ”câinilor”.

”Țin cu această echipă din 1979, de când aveam 6 ani, am deschis ochii pe fotbal, respectiv pe Dinamo, e foarte greu de spus ce înseamnă. Poate pentru mulți care sunt cumva în anii aștia îndepărtați de fenomenul fotbalistic românesc din cauza atâtor probleme prin care a trecut pare o exagerare, pentru noi, aștia care încă vibrăm pe stadioane, înseamnă mult. N-am fost niciodată genul de om care să pun o echipă de fotbal, o mașină, un obiect în fața lucrurilor care contează cu adevărat, dar fotbalistic înseamnă enorm. Vorbim de aproape 40 de ani de atașament față de un club și îți dai seama câte emoții, sentimente și trăiri se adună.

Atunci era sigla veche, era D ăla frumos stilizat, elegant, în culorile clubului și am făcut rost de la vărul meu de un abțibild cu sigla lui Dinamo. Și mama a avut ideea genială să-mi lipească abțibildul ăla chiar pe coperta caietului de caligrafie. Eu scriam foarte urât și așa scriu și acum. Și a spus: ”Uite, măcar D-ul ăsta să-l faci frumos, să îl ai exemplu aici!”. Îl aveam tot timpul în față. Și litera D este singura literă pe care o scriu frumos. Și apoi am început să caut ce se găsea pe atunci, fanioane”, povestea Dan Capatos într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Mini-Delta Olteniei se află la Ciupercenii Noi

Previous Dinamo, aproape de o nouă eră: ”Clubul va fi preluat”
Next Spaniolii nu se lasă și vin în România EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *