FOTO Cum arată jucătorul pe care Rednic paria în toamnă. Îl ia înapoi?


Mircea Rednic l-a adus toamna trecută și credea că a dat lovitura, mai ales că era vorba de un fost golgeter al României. Atacantul a intrat în programul echipei, s-a antrenat, a jucat o repriză într-un amical cu Concordia Chiajna (0-1) și cam atât.

Când să debuteze în tricoul ”câinilor” într-un meci oficial, Gregory Tade s-a accidentat, a mers să se opereze la Istanbul, apoi i s-a desfăcut contractul de muncă, Dinamo a renunțat la el. La 32 de ani, francezul n-a renunțat la fotbal și este în plin proces de recuperare, dorind ca după căsătoria din vară să-și găsească un alt angajament. Cum ar fi să reintre în planurile roș-albilor?! Mai ales că e gratis.

Tade a publicat o fotografie pe contul său personal de instagram în care se laudă cu fizicul său după recuperare și fotbalistul pare în formă. Francezul a făcut și reclamă companiei ce l-a ajutat să-și revină și să pună la loc musculatura, mai ales pentru genunchiul cu probleme. ”Cred că fotografia vorbește de la sine, mai am multă muncă de făcut. De când sunt o persoană pozitivă, continuu să muncesc ca să mă recupereze la cel mai înalt nivel”, le-a transmis jucătorul prietenilor săi.

Citește și:

Trei probleme mari la Dinamo: ”Cine a înțeles, va rămâne, cine nu ”bye, bye””

-->
Previous A jucat și la rivali, dar a rămas ”câine”! Se laudă cu o performanță memorabilă
Next Anunț FOARTE important al lui Rednic: ”Asta voi face”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *