Fotbalistul care și-a dorit mult la Dinamo: ”E o onoare”


Dinamoviștii au avut o campanie de transferuri aparent destul de nereușită, având în vedere că au renunțat la mai mulți jucători decât au luat în această iarnă. Ivan Pesic nici nu a venit bine că deja a avut probleme medicale în cantonament, dar Aitor Monroy spune că este 100% pregătit și povestește cum a ajuns la Dinamo.

– Aitor, ai intrat direct în focuri după șapte luni de pauză fotbalistică. Cum e?
– Pentru mine a fost pauză de meciuri, nu de antrenamente! Să știi că m-am antrenat zilnic cu o echipă din ligile inferioare din Spania. Am făcut patru antrenamente pe săptămână. Așa că am fost pregătit fizic atunci când am venit la Dinamo.

– Ai avut probleme medicale, de ce ai stat atât pe tușă?
– Nu, deloc! Am avut ceva probleme personale acasă și nu am vrut să mai plec din Spania. Am avut oferte destule, dar am hotărât că e mai bine așa.

– Din câte știm, în perioada asta a născut soția ta.
– Da, așa e. Avem doi copii acum și unul are nevoie de atenție specială, trebuie să-l ajutăm cu toții. A trebuit să mă concentrez întâi pe familie și după aceea pe fotbal. Am zis să treacă perioada imediată de după naștere și apoi o să semnez cu cineva.

– Ce ți-a spus Miriuță, când te-a chemat la Dinamo?
– Mi-a zis că are nevoie de un fotbalist de profilul meu în lot.

– Ați mai păstrat legătura din 2014, când erați împreună la CFR?
– Da, am vorbit mereu. Am acceptat imediat propunerea, am jucat în Liga 1 și știu ce înseamnă Dinamo în fotbalul românesc. E o onoare pentru mine.

-->
Previous Vasile Miriuță pregătește un transfer FOARTE BUN. Pe cine a cerut antrenorul
Next TRAGEDIE Un fost fotbalist de la Dinamo se zbate între viață și moarte

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *