Fotbalistul care a impresionat: ”E pregătit să fie titular oricând”


Dinamo a adus nu mai puțin de 13 fotbaliști în această perioadă și se pregătește și al 14-lea transfer, italianul Lorenzo Gonnelli. Unul dintre ei a impresionat deja la antrenamente și este lăudat de șefii ”câinilor”.

„Are calitate, e foarte bun, e pregătit să intre titular în orice moment, ne-a plăcut tuturor de el. Are un joc de picior foarte bun, atitudine, cum aveau Lobonț și Dolha”, l-a caracterizat Ionel Dănciulescu pentru Gazeta Sporturilor.

hotel iceberg balcic-->

Sean McDermott vrea să strălucească la Dinamo pentru că a-și îndeplini două visuri: titular la naționala Irlandei și să meargă cu verzii la turneul final de anul viitor. Portarul a semnat în urmă cu două săptămâni cu Dinamo, după mai multe tergiversări, pentru că a vrut un salariu de 7.000 de euro, pe care l-a și primit, și a apucat să debuteze în prima echipă a „câinilor” în ultimul amical din Antalya, cu Dinamo Moscova (0-2).

Fotbalistul de 25 de ani a fost recomandat pentru paradele sale, pentru faptul că se simte confortabil în jocul de picior și este tipul care știe să-și dirijeze apărarea. Sean a fost convins cu greu și după tratative dificile să lase Norvegia, acolo unde era titular la Kristiansund (locul 5) pentru Dinamo, fiindcă vrea nu doar să rămână în radarul selecționerului Irlandei, Martin O’Neill, dar și să se impună ca titular acolo.

„Am jucat în topul ligii norvegiene, am avut parte de expunere în media, sunt obișnuit cu presiunea, iar scouteri din Germania, Belgia, Danemarca și Anglia stau mereu cu ochii pe acest campionat. Nu mi-a fost deloc rău în Norvegia”, a mărturisit McDermott.

Desemnat fotbalistul anului 2017 de către fanii lui Kristiansund, Sean a ales totuși, în cele din urmă, Dinamo București pentru a progresa și a încerca să devină numărul 1 la echipa națională și să dea marea lovitură, calificarea cu Irlanda la Euro 2020.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM A sosit Nemuritorul. ”Nu poți face nimic fără Dumnezeu”

Previous INTERVIU PREMIUM A sosit Nemuritorul. ”Nu poți face nimic fără Dumnezeu”
Next TRANSFER Dinamo poate face astăzi o mutare importantă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *