Fotbaliștii sunt afectați de problemele de la club: ”Aș răspunde”


Dinamoviștii au fost aplaudați aseară de galerie după egalul cu CFR Cluj, dar realitatea este înspăimântătoarea pentru suporteri. Dinamo s-a îndepărtat iar la 5 puncte de primul loc de play-off și șansele ca echipa să nu se mai împiedice deloc, iar celelalte formații din față să piardă meciuri sunt mici, dar speranța moare ultima.

Dar ceea ce s-a văzut aseară cu ochiul liber este că la Dinamo sunt probleme interne. Fotbaliștii sunt afectați de faptul că în 4 zile vor fi din nou neplătiți pe 2 luni.

De asemenea, nu mai cred în promisiunile șefilor. Dar o parte dintre ei încearcă să joace cât mai bine pentru a putea prinde un contract în străinătate în cazul în care la Dinamo lucrurile nu se ameliorează.

Dinamo are un program ușor în aparență, dar greu în realitate. Până de sărbători mai sunt șase meciuri, iar echipa din Ștefan cel Mare n-are voie să facă niciun pas greșit ca să reintre în calcule pentru primele șase locuri. Academica Clinceni, Poli Iași, Chindia Târgoviște, Hermannstadt, Sepsi și Botoșani sunt formațiile pe care Dinamo le va întâlni până pe 21 decembrie.

Iar în februarie programul nu e deloc ușor: ”câinii” au meciuri cu Astra acasă, Voluntari în deplasare, FCSB acasă și Gaz Metan Mediaș în deplasare.

Previous Echipele de start pentru meciul cu CFR. Surpriză MARE la Dinamo
Next Laurențiu Corbu, reacție după accidentare: ”Voi fi apt”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *