Fotbaliștii se plâng de metodele cehului?!


-->
Dusan Uhrin a revenit de 2 săptămâni la Dinamo, dar după cele 2 partide, echipa nu are decât un singur punct. Metodele de pregătire ale lui Dusan Uhrin au început să fie deja contestate de jucătorii lui Dinamo, iar antrenorul ceh nu le știe nici acum numele la toți fotbaliștii din lot.

Ce spune o sursă din club, conform Prosport

„E incredibil acest antrenor ceh. Face la antrenamente cu fotbaliștii doar jocuri 5-2 și meciuri de 11-11, în fiecare zi. Astea sunt antrenamentele făcute de Uhrin pe la Săftica. Iar a doua zi după meciul cu Rapid, Uhrin a decis ca echipa să facă două antrenamente. Vi se pare normal? Dar nu tu antrenamente tactice, nu tu exersări de faze fixe, atât pe atac cât și în apărare, nimic. În săptămâna jocului cu Sepsi băieții au făcut doar 5-2 și meciuri de 11-11. Iar apoi vine și spune că jucătorii nu sunt pregătiți fizic. Păi, la Arad cum au rezistat băieții în opt oameni? Au mers în patru labe? Nu cumva au alergat de au rupt gazonul ăla?

Vreau să vă mai spun că omul ăsta nici acum nu i-a învățat pe jucători cum îi cheamă. Sunt în grupuri de câte cinci, iar câte o dată băieții sunt și mai departe de Uhrin, iar el tot strigă în engleză ‘you, you’ (n. red. – ‘tu’ în engleză), când vrea să îi spună unuia ceva. Iar jucătorii se întreabă cu cine naiba vrea, mă, frate să vorbească ăsta dintre noi? Îi strigă așa că nu știe nici acum cum îi cheamă pe unii dintre ei.”

De ce sunt jucătorii răciți?

„Dar de ce credeți că au fost atâția jucători răciți? Din cauza lui Uhrin. Înainte de meciul cu Rapid el a luat în autocar pe doi jucători deja răciți și i s-a spus că nu e bine ce face, dar nu a ascultat de nimeni.

Apoi, Uhrin s-a trezit că din doi răciți s-au făcut șapte, deoarece respectivii au luat viroza unul de la altul. Se mai miră de ce i s-au accidentat jucătorii? Păi tot din cauza acestor antrenamente stupide. Zici că unii jucători sunt în probe pe la Dinamo, iar el vrea să îi vadă mereu cum se mișcă în partidele școală. Îi bagă aproape pe fiecare zi la meciurile 11-11. Păi Patriche are o vârstă, așa faci tu antrenamente cu el? L-a forțat și săracul are din nou probleme medicale. Și nu doar pe el”, a spus pentru ProSport o sursă din vestiarul dinamoviștilor.

Citește și:

Arafat: ”S-ar putea prăbuși”. Detalii Prosper

Previous Dinamoviștii convocați la loturile naționale
Next Achiziție importantă la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *