Fotbaliștii lui Dinamo își pun cenușă în cap. De unde vine SALVAREA


Dinamoviștii își pun cenușă în cap după ce au terminat anul 2018 rușinos și au făcut o mare parte dintre suporteri să sufere din cauza rezultatelor foarte proaste și a meciurilor dezastruoase. Telekom Sport a încercat să vorbească cu fotbaliștii și să-i întrebe ce s-a întâmplat în acest sezon.

„Cred că este dificil să faci un clasament pentru că au fost destul de multe. Şi îmi este greu să aleg doar una. Eu o să mă refer la cea cu Viitorul. Am terminat această partidă din deplasare cu 1-4, cu Penedo care a apărat un penalty pe final de meci. Este unul dintre cele mai proaste meciuri” a declarat Diego Salomao.

„Cred că a fost cea mai slabă apărare de nici nu ştiu câţi ani. Totuşi, ăsta este fotbalul. Trebuie să lucrăm toţi împreună pentru a preveni o astfel de situaţie. Nu trebuie doar să marcăm goluri, ca echipă” a adăugat şi Katsikas.

„Sper ca pe viitor, să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în acest an şi cu siguranţă, nu se va mai întâmpla cât timp va fi domnul Rednic aici. Este un antrenor cu mare experienţă, simte foarte bine jucătorul şi eu cred că va face lucruri minunate aici” a declarat Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo.

-->
Previous O țintă a lui Rednic ar putea ajunge la un alt club în Liga 1
Next Un fost internațional român tocmai a rămas LIBER. Rednic a anunțat că îl vrea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *