Fotbaliștii lui Dinamo, anunț pentru conducere


Dinamoviștii n-o duceau prea bine financiar nici înainte, dar acum o parte dintre ei sunt chiar îngrijorați de ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor. Așa cum doardinamo.ro v-a anunțat în exclusivitate acum câteva zile, fotbaliștii sunt neplătiți de două luni, iar pe 15 aprilie se fac 3 luni de când nu și-au văzut banii în conturi.

Ricardo Grigore a vorbit ieri la Prosport Live despre situația creată.

hotel iceberg balcic-->

”Nici nu mai știu de când am primit banii, nu mă uit la lucrurile astea. Nu mă gândesc la plecare, vreau să joc cât mai mult aici, dar coronavirusul ne-a oprit. Avem salariu cu care putem trăi din el, ne putem întreține și părinții. Noi așteptăm să ne primim banii, e munca noastră, știu că vor veni atunci când va trebui”, a declarat tânărul fotbalist.

Fundașul central a explicat și ce le-a recomandat Adrian Mihalcea în această perioadă.

”Antrenorul ne-a spus să ne ferim de tot ce este afară, să stăm cât mai mult în casă și să acceptăm situația. E o situație delicată și trebuie să fim pragmatici. Ne afectează foarte mult. Se va simți când vom relua pregătirile, dar nu avem ce să facem, pentru că sănătatea e pe primul plan și apoi restul”, a explicat ”Ricci”.

Citește și:

”V” de la Virtuale. Ce sunt Sporturile Virtuale de pe Betano, cum le joci și ce trebuie să știi despre ele

Previous Decizie de ultimă oră: ”UEFA a decis”
Next VINDE TOT Negoiță caută o soluție pentru a ieși din criză

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *