Fotbaliștii lui Dinamo, anunț pentru conducere


Dinamoviștii n-o duceau prea bine financiar nici înainte, dar acum o parte dintre ei sunt chiar îngrijorați de ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor. Așa cum doardinamo.ro v-a anunțat în exclusivitate acum câteva zile, fotbaliștii sunt neplătiți de două luni, iar pe 15 aprilie se fac 3 luni de când nu și-au văzut banii în conturi.

Ricardo Grigore a vorbit ieri la Prosport Live despre situația creată.

”Nici nu mai știu de când am primit banii, nu mă uit la lucrurile astea. Nu mă gândesc la plecare, vreau să joc cât mai mult aici, dar coronavirusul ne-a oprit. Avem salariu cu care putem trăi din el, ne putem întreține și părinții. Noi așteptăm să ne primim banii, e munca noastră, știu că vor veni atunci când va trebui”, a declarat tânărul fotbalist.

Fundașul central a explicat și ce le-a recomandat Adrian Mihalcea în această perioadă.

”Antrenorul ne-a spus să ne ferim de tot ce este afară, să stăm cât mai mult în casă și să acceptăm situația. E o situație delicată și trebuie să fim pragmatici. Ne afectează foarte mult. Se va simți când vom relua pregătirile, dar nu avem ce să facem, pentru că sănătatea e pe primul plan și apoi restul”, a explicat ”Ricci”.

Citește și:

”V” de la Virtuale. Ce sunt Sporturile Virtuale de pe Betano, cum le joci și ce trebuie să știi despre ele

-->
Previous Decizie de ultimă oră: ”UEFA a decis”
Next VINDE TOT Negoiță caută o soluție pentru a ieși din criză

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *