Fotbalist propus la Dinamo: ”Cine-l ia face o afacere trăznet”


Dinamo nu-și permite să plătească bani pe jucători, dar poate lua semna gratis cu un fotbalist care poate veni din vară la echipa din Ștefan cel Mare. Este vorba despre Diego Fabbrini, care a mai fost propus către dinamoviști în această vară, înainte ca el să ajungă la o înțelegere cu FC Botoșani. Mijlocașul ofensiv a fost lăudat de Mitică Dragomir.

”Fabbrini este foarte bun, fotbalist adevărat. Cine-l ia face o afacere trăznet. E cel mai bun fotbalist din România. Eu sunt certat cu Iftime, dar să stiți că nu e băiat prost. Are minte Iftime, se pricepe la fotbaliști”, a spus Dumitru Dragomir, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

În vară, atunci când a venit la Botoşani, Fabbrini a reziliat înţelegerea cu Birmingham. Englezii i-au plătit diferenţa de la 5.000 de euro, cât îi dă Botoşaniul, până la circa 49.000 de euro cât avea pe lună şi au încheiat colaborarea.
Diego Fabbrini, 28 de ani, are contract până la vară cu echipa lui Liviu Ciobotariu, dar intră în ultimele 6 luni de contract şi poate semna cu oricine.

-->
Previous A semnat cu Dinamo și anunță: ”Vreau să aud imnul Ligii Campionilor”
Next Totul despre transferuri. Vin șase fotbaliști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *