Fotbal-șampanie! Dinamo e aproape de Liga 1


-->

Dinamo a făcut un meci fantastic în această seară cu FC Argeș. Scorul de 6-1 și prestația fantastică a jucătorilor lui Burcă în manșa-tur a barajului de promovare în Liga 1 le-au dat peste nas celor ce nu credeau în șansele roș-albilor în această dublă.

În fața a 25.000 de oameni, care au construit o atmosferă fabuloasă, dinamoviștii au călcat-o în picioare pe FC Argeș. Bena a deschis balul, iar Gorka Larrucea, Pop, Ghezali, cu două bijuterii, și Iglesias, cu un șut deviat, au făcut să erupă Arena Națională. S-a terminat 6-1, iar returul va avea loc în Trivale, la finalul săptămânii.

Ovidiu Burcă e sigur că argeșenii le vor face clipe grele băieților lui. „A fost ziua aia în care totul merge bine. A fost o seară frumoasă, bună. Dar a trecut doar prima parte. Trebuie să rămânem ponderați. Pentru dumneavoastră, lucrurile par simple. Succesul e cel mai greu de gestionat, de asta fac un apel către băieți să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ. Le-am spus asta în vestiar. A fost o seară frumoasă! Mă bucură cel mai mult că oamenii au venit alături de noi, la final toată lumea a plecat fericită acasă. Încă o dată, mai avem un retur la Pitești. Au și ei orgoliu, au CV-uri importante. Multe echipe din Liga 1 i-ar dori. Va trebui să fim atenți. Suntem aproape de prima ligă. Mai avem un pas! Știu ce vorbesc, este cel mai greu moment de gestionat. Cred că împreună cu băieții, ei știu cât au suferit să ajungem aici”, a spus antrenorul dinamovist.

Ahmed Bani, absent de la acest meci, a fost entuziasmat de ce a văzut în această seară. „Fotbal-șampanie Dinamo joacă de mult timp. Credeam în calificare, dar nu e rezolvată. Sunt foarte fericit. Aici ne e locul, aici am vrut să ajunge. Dinamo e echipă mare, Liga 1 are nevoie de ea. Fotbalul nu are aceeași culoare fără Dinamo. De când a venit Mister, eram sigur că vom face o figură frumoasă”, a spus jucătorul dinamovist.

Citește și

Greva din Educație, în a doua săptămână. Prima reacție după discuții: ”Continuăm”

 

 

Previous Toate detaliile înainte de Dinamo-Argeș
Next Ghezali a renăscut în tricoul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *