Fotbal? Nu, bâlci! Cine l-a refuzat pe Grozavu și de ce


Dinamo este clubul tuturor posibilităților. Pe seară, Bogdan Bălănescu ajunsese la un acord pentru ca Leo Grozavu să vină mâine și să discute preluarea echipei care are o singură victorie în 4 etape. Doar că șefii clubului au dovedit încă o dată de ce este haos la gruparea din Ștefan cel Mare. Nu s-au pus de acord și mutarea este în aer.

De ce? Leo Grozavu se îndepărtează pentru a doua oară în două săptămâni de Dinamo din cauză că a cerut să fie reprezentat de Anamaria Prodan la negocierile finale de mâine! Iar acest lucru nu i-a convenit lui Florin Prunea, anunță GSP.RO. ”Varianta Leo Grozavu nu ne mai interesează. Nu a fost și nici nu va fi o variantă pentru Dinamo! Nu mă interesează cine îl impresariază, poate să fie reprezentat și de Moggi!”, a declarat managerul general pentru sursa citată.

hotel iceberg balcic-->

Și impresara a declarat: ”Mă distrează situația. Dar în viață ne întâlnim pe traseu, fără doar și poate. Leo este antrenor reprezentat de mine. Am negociat totul până acum 3 ore. I s-a trimis bilet de avion. Dacă domnul Prunea așa crede că este bine, rămâne să vedem cine are mai mari performanțe în viitor. Nu este problemă. Antrenorul pe care-l reprezint are coloana vertebrală. Mult prea dreaptă pentru mulți oameni care au ajuns să conducă cluburi mari de fotbal. Eu de la Dinamo vorbesc doar cu Bogdan Bălănescu sau cu proprietarul clubului”.

Citește și:

O nouă versiune, aproape de a se realiza: un antrenor iubit de fani

Previous Neagoe nu va mai fi antrenor. Dinamoviștii tocmai s-au înțeles cu noul tehnician
Next O nouă versiune, aproape de a se realiza: un antrenor iubit de fani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *