Fotbal de plajă, derby pe maidan. Nu s-a simțit deloc omul în plus


Dinamo a jucat în această seară împotriva a 12 adversari, ținând cont de terenul execrabil. „Încă o dovadă că statul este cel mai prost administrator”, vorba lui Emil Grădinescu în comentariul de la Telekom Sport. Nistor a ieșit accidentat din prima repriză. Și Salomao a avut de suferit la mijlocul părți secunde.

Pe plaja deplorabilă de pe Național Arenaz fotbalul a fost modest. Dinamo a avut multe momente în care a dominat, în cursa contracronometru pentru play-off. Drept recompensă pentru curajul de a împinge meciul peste adversari, a ieșit penalty-ul după duelul dintre Daniel Popa și Bălgrădean.

Salomao (40) a bătut pe centru, dar tare, a marcat fără probleme. Roș-albii nu s-au bucurat prea mult doar pe durata pauzei, fiindcă Armando Cooper a greșit de două ori și a făcut și el penalty. Gnohere a fost blocat de Penedo, doar că Florin Tănase (48) venit din spate a împins mingea în poartă. Nu a durat mult și Gnohere (52) l-a doborât pe Cooper și a fost eliminat!

Doar că dinamoviștii nu au știut să profite de omul în plus în fața a 21.763 de spectatori, fotbalul a fost pe măsura gazonului de ambele părți. Doar fanii dinamoviștii au ținut derby-ul la nivelul renumelui. A intrat și Zenke pe final, în minutul 82. N-a mai riscat nimeni și Dinamo se bucură că a mai recuperat un punct în drumul spre play-off, au mai rămas 3 până la top 6.

Citește și:

VIDEO COMPLET Coregrafie care va rămâne în inimile tuturor românilor

Previous Unde s-au relaxat dinamoviștii înaintea meciului. Ideea lui Rednic
Next Florin Tănase: ”Era normal să ne bată suporterii lor.” Ce a spus Teixeira

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *