--> -->

Fostul șofer are nevoie urgentă de sânge


-->
Costel Ologu, alias „Tyson”, fostul șofer al autocarului și unul dintre cei mai vechi angajați ai lui Dinamo, martor la toată istoria echipei din ultimii 30 de ani, a fost obligat să plece din club din cauza unor probleme medicale lunile trecute. Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină „recuperarea”.

Din păcate, veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare. Pe pagina de Facebook a fotografului echipei, Octavian Cocolos, acesta anunță că fostul angajat al clublui are nevoie urgentă de sânge.

„Tyson, soferul echipei DINAMO timp de peste 3 decenii, are are nevoie de sange URGENT! 🙏 Daca nu o puteti face, va rog dati acest mesaj mai departe! ❤️ Specificați spitalul Floreasca, pentru Constantin Ologu. FAMILIA DINAMO INSEAMNA SI SA FIM ALATURI DE CEILALTI CAINI!”

Deplasarea la Constanța, pentru amicalul din ianuarie cu Farul (2-2), a fost ultima cursă a sa.Nea Costel, recunoscut în fotbalul românesc după porecla „Tyson”, a fost obligat să se opereze, din nou, din cauza unor probleme medicale ce nu mai suportau amânare.

„Inițial, «Tyson» a fost operat și i s-a pus o proteză la genunchi, Nicolae Badea a platit tot ce a ținut de intervenția chirurgicală. Doar că a fost nevoie de o nouă operație. A auzit Borcea și i-a spus că de data asta achită el costurile. Că e vorba despre bani mulți, mii de euro, chiar dacă e vorba de o intervenție chirurgicală la București. Toate aceste probleme l-au scos din circuit pe cel mai vechi dinamovist de la echipă, care a prins generații întregi de fotbaliști”, povestește cineva din club în ianuarie.

Povestea acestuia

Costel „Tyson” a fost adus la clubul din Ștefan cel Mare de către Vasile Ianul, pe vremea când Ologu era șofer la Ministerul de Interne. Adică în 1991. De-atunci, generații întregi de dinamoviști au fost plimbate prin toate deplasările din țară, uneori și afară, în autocarele conduse de Tyson, devenit amic la cataramă cu mulți fotbaliști. De exemplu, în semn de prietenie, George Țucudean chiar i-a cedat un model de Jaguar, mai vechi.

Iulian Mihăiescu, cu stilul său hâtru, i-a pus porecla după fiorosul boxer american Mike Tyson, după ce „nea Costel” a avut o dispută cu niște șoferi turci în vamă.

Citește și:

S-a anunțat ora meciul Ons Jabeur-Simona Halep

-->
Previous Revenire importantă la Dinamo
Next Arma lui Uhrin pentru a o salva pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.