Fostul președinte îl atacă pe Iacob


Constantin Anghelache, 76 de ani, este convins că Vlad Iacob, 34 de ani, nu are experiența necesară pentru a conduce un club de talia lui Dinamo, mai ales că gruparea din „Ștefan cel Mare” este în insolvență.

Anghelache a mărturisit pentru ProSport că Răzvan Zăvăleanu trebuia să se gândească la un alt om pentru postul de administrator special.

„Dinamo merge din rău în mai rău! Voi credeți că Vlad Iacob este mai bun ca Iuliu Mureșan? Nici vorbă! Pentru mine el este doar un puști lipsit de experiență managerială, am aflat și eu de afacerile pe care le-a gestionat pînă acum, iar pe plan sportiv este zero. Pe plan sportiv, chiar că nu îl recomandă nimic pentru funcția pe care o deține acum la un club de talia lui Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu trebuia să se gândească la un om cu experiență, nu la acest puști. Dar a contat prietenia dintre ei. L-am și urmărit pe Iacob, văd cum vorbește. Mi se pare că fabulează prea mult. De unde oare o putea el să scadă datoriile lui Dinamo de la vreo opt milioane la 1.800.000?? Nu-mi dau seama. Astea sunt baliverne pentru presă și pentru suporteri.”

Nu ar fi dorit să fie administrator special

Dacă Zăvăleanu îmi propunea mie să preiau postul respectiv, nu acceptam. Totul este foarte întortochiat acum în acest club, iar dacă nu ai bani, nu faci nimic. Cum naiba să vorbești de promovare când tu ai un lot de tot râsul? Păi ăsta e lot pentru promovare? De ce credeți că Marc nu a acceptat să semneze cu Dinamo? Sau de ce credeți că Viorel Cataramă nu s-a băgat la Dinamo? Voi credeți că Viorel Cataramă e fraier să se bage la Dinamo? Sunt datorii prea mari, iar lui Viorel nu îi convine ca suporterii să îi blocheze unele inițiative prin procentele pe care le dețin și ei.

Și stați liniștiți că datoria pe care Dinamo o are către DDB nu o să fie ștearsă. Suporterii urmăresc să transforme acei bani în acțiuni, iar unora dintre posibilii investitori nu le convine deloc așa ceva. Înainte îți era frică să joci cu Dinamo, dar acum în Liga 2 cred că toate echipele abia așteaptă să aibă meci cu Dinamo”, a spus Anghelache.

Citește și:

Burcă îl atenționează pe un jucător: ”Să iasă din depresie”

Previous Iacob: „Undeva între 5 și 6 milioane de euro”
Next Vlad Iacob pus într-o situație incomodă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *