--> -->

Fostul medic iese la atac. Ce are de reproșat lui Dusan Uhrin


-->

Fostul medic al lui Dinamo, Adrian Motoacă, a făcut niște declarații astăzi prin care îl critică pe Dusan Uhrin. Motoacă a fost dat afară marți de la Dinamo, informație dezvăluită în exclusivitate de doardinamo.ro.

”Domnul Uhrin, încă din primele zile, a avut un discurs prin care exprimă duritatea pe care o dorește. Am considerat că putem avea o relație normală și că îl pot ajuta în activitatea sa. Dar, prin tonul său agresiv, ne vedea ca pe niște subordonați, nu ca pe niște colegi de staff.

Nemulțumirile au crescut deoarece dânsul considera că respect oarecum decizia grupului de jucători. La fel și cu accidentările. În cele mai multe cazuri, ținea cont parțial de sfaturile mele, încercând să rezolve situația prin jucători, insuflându-le acestora să nu se mai plângă prea mult medicului.

Degeaba veneam în apărarea lor, în cazul accidentaților, cu ecografii sau RMN. Cumva dădea senzația că îi trebuie control total și el este șeful cel mare de la Săftica.

După numai o lună, mi-a spus să le dau jucătorilor și alte meniuri și mi-a prezentat prin bucătar patru variante de paste bolognese. Consultându-mă și cu jucătorii, am transmis că, dacă se vor da aceste meniuri, eu nu voi putea răspunde de eventualele neplăceri cauzate de consumul de carne tocată. Se simțea cumva contrat, dar zic eu pe argumente solide, pentru că am o pregătire în nutriția și psihologia sportivă”, a declarat Motoacă la PRO X.

Citește și:

Speranța moare ultima. Ce vor șefii lui Dinamo

-->
Previous ULTIMA ORĂ Un jucător pleacă sâmbătă la Acibadem
Next Dusan Uhrin, dur după acuzele medicului. A clarificat situația accidentaților

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.