Fostul dinamovist le dă o veste bună fanilor


Andrei Mărgăritescu (43 de ani) este de părere că Dinamo nu va avea probleme în Superliga, în primul său sezon după revenirea în elita fotbalului românesc. Fostul fotbalist de la Dinamo are numai aprecieri pentru Ovidiu Burcă (43 de ani).

iAM Sport l-a intervievat pe fostul coleg al actualului antrenor, Andrei Mărgăritescu. Acesta exprimă doar cuvinte pozitive despre antrenorul echipei roșu-albe, dar sugerează să avem răbdare și să fim moderați.

”E o surpriză, sunt chiar acum la Mioveni cu Iulian Tameș, care e și el dinamovist, și numai cuvinte de bucurie despre ce face Burcă acolo. Vedem o nouă mentalitate, de a juca la victorie, de a ataca…

(Ovidiu Burcă – n.r.) A crescut cu Dinamo, a fost conjuctura de așa natură, Dinamo a avut nevoie de el. El e un băiat pozitiv, le-a dat încredere și asta se vede ușor-ușor.

Se vede pe jucători și cum joacă echipa. Și când au jucat și au pierdut. Îi văd acum… toată Liga 1 e echilibrată, sunt meciuri foarte bune, meciuri cu ritm bun. Cred că se vor bate cu toate celelalte care nu au pretenții de campionat și de playoff. Nu mai văd emoția aia să fie mereu la retrogradare.

(Despre cum a reușit Ovidiu Burcă – n.r.) Poate fi și subiectiv, dar din ce văd ca energie și emulație… cred că calitatea lui este și pe partea sportivă, și pe partea psihologică și cred că a citit foarte bine calitățile jucătorilor și i-a făcut să aibă potențial maxim. A reușit să obțină și o forță a grupului”, a mai spus Andrei Mărgăritescu pentru iAM Sport.

Citește și:

Ursul căutat de mai bine de o lună în zona Ploieştiului a fost prins azi. Ce s-a întâmplat cu el

Previous Întâlnire de gradul zero săptămâna viitoare
Next Dinamo și-a găsit atacant: „Pitbull”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *