Fostul căpitan o poate îngropa pe Dinamo


Situația financiară a lui Dinamo este tot mai fragilă. Clubul are interdicție la transferuri, planul de reorganizare propus de Zăvăleanu a fost spulberat de judecători, iar foștii jucători se luptă cu clubul pentru a-și primi datoriile.

Ante Puljic a jucat în două perioade la Dinamo. Mai întâi, a fost împrumutat pentru un an în 2015 de la KAA Gent, iar apoi, în 2019, a ajuns la Dinamo de la Al Faisaly. În iulie 2021, fundașul croat pleca de la echipă și se transfera în Israel, la Bnei Sakhin. Dinamo are datorii de câteva zeci de mii de euro către Puljic, fost căpitan la echipă. Acesta însă nu dă niciun pas înapoi.

„Am fost obligat să ajung la FIFA cu Dinamo, ceea ce nu credeam vreodată. Cu o parte dintre bani sunt pe lista creditorilor, pe alta trebuie să o recuperez conform deciziei FIFA. Nu pot spune exact suma, dar nu este una mare. Am vorbit cu cineva de la Dinamo, mi s-a făcut o propunere, am respins-o. Sunt obligați să plătească ceea ce a decis FIFA, vor bine, nu vor, bine, fiecare răspunde. Singura variantă este să-mi plătească suma și închidem cazul.

Am urmărit situația clubului, m-am gândit cât va mai ține situația asta catastrofică. Știu ce a fost Dinamo, ce reprezintă ca brand, păcat că a ajuns în această situație. Multe lucruri urâte s-au întâmplat, multe minciuni, dar, asta e viața, nu mai e problema mea! Am lăsat de multe ori de la mine în relația cu Dinamo, înainte de a fi criticat, gândiți-vă ce ați face voi în aceeași situație. Mai ales că am cedat de multe ori, am fost dus cu vorba. Nu am ce să negociez. Chiar sunt obosit de această chestiune. Să plătească atât cât a hotărât FIFA și gata. Nu vreau sfârșitul clubului, dar nu mai e problema mea ce este la Dinamo. FIFA a decis că trebuie să primesc 3 salarii și un comision anual, nu vreau nimic în plus sau în minus”, a spus Puljic pentru GSP.

Ante Puljic a avut 91 de prezențe în tricoul lui Dinamo, pentru care a marcat de 4 ori. În total, a jucat 7.469 de minute pentru roș-albi.

Previous Avem programul amicalelor de iarnă
Next Dinamo nu scapă de Vali Lazăr

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *