--> -->

Fostul antrenor îl atacă pe Uhrin: „Cum poate să se plângă?”


-->
31 ianuarie 2021 este data ultimei victorii din campionat a lui Dinamo. 3 luni de secetă, 3 luni în care „câinii” au obținut doar 3 egaluri și 10 înfrângeri. Antrenorul care aducea ultima victorie era Ionel Gane, cel care a ieșit recent în presă și a vorbit despre situația actuală de la Dinamo.

„Eu nu înțeleg cum poate cineva să se plângă de ceva de acum 3 luni. Eu am plecat de mai bine de două luni, dar cine vrea să vadă ce antrenamente făceam eu o poate face foarte ușor fiindcă sunt înregistrate.

S-a lucrat foarte bine cât am fost eu acolo, dovadă că am făcut față mult mai bine decât acum, deși și atunci era același ritm de meciuri, din 3 în 3 zile. În plus, nu mi se pare acum să fie o problemă fizică la echipă, ci mai degrabă una mentală, că nu s-a mai câștigat un meci de foarte mult timp.

Într-adevăr, o perioadă nu am putut folosi sistemul de monitorizare cu GPS fiindcă erau restanțe către firma respectivă și n-am mai putut beneficia de sistemul respectiv. M-am descurcat eu cum am putut, mai ales în privința analizei adversarilor. Apoi, o foarte scurtă perioadă echipa n-a avut preparator, am negociat cu Neagu, care era la Astra, n-a vrut să vină, apoi cu alți doi, de asemenea n-am ajuns la un numitor comun. În cele din urmă s-a ales un spaniol, pe care Mario Niculae l-a adus în februarie”, a spus Gane pentru GSP.

Dusan Uhrin e arătat cu degetul!

„Mă deranjează că se referă la o perioadă pe care nu o cunoaște și chiar nu-i permit să facă astfel de aprecieri. Și el, dar și alți antrenori străini, atunci când preiau o echipă ar trebui să-și asume responsabilitatea și să și găsească soluții.

Să nu mai stea să se plângă și să se ascundă după tot felul de scuze. Dacă ai decis să vii și să preiei o echipă, despre care știai că are dificultăți și e într-o situație complicată, atunci fă de așa natură să o ajuți și să o scoți de acolo. Altfel, să stai să se plângi și să dai vina pe alții e cel mai simplu de făcut”, a încheiat Gane conform aceleași surse.

Citește și:

Minunea din viața actriței Anca Sigartău, când i se mai dădea un an de viață: ”Am ținut post, mă pregăteam”

Previous Soluția lui Ion Țiriac pentru salvarea lui Dinamo
Next Cornel Țălnar iese la atac și dezvăluie: ”Am încercat să-l conving”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *