Fost antrenor la Gaz Metan, susține Dinamo


-->
Dinamo este de astăzi pe loc de baraj datorită depunctării lui Gaz Metan cu încă 6 puncte. Echipa ar urma să fie din nou depunctat[ vineri, pentru a treia oară, astfel că ar ajunge per total la o depunctare de 10 puncte.

Astfel, Dinamo are cel puțin locul de baraj asigurat. Rămâne de văzut dacă echipa va putea să se lupte cu Mioveni, FC „U” Craiova și Chindia Târgoviște, căci dintre cele 4, două se vor salva direct, iar celălalte două vor juca baraj. Desigur, presupunând că Gaz Metan și Academica Clinceni vor retrograda direct, de pe ultimele două locuri.

Fostul antrenor al lui Dinamo, FCSB și Gaz Metan este alături de Dinamo, Mihai Teja, deși sezonul acesta a fost pe banca ardelenilor.

Teja (ex. Gaz Metan): „Este un brand”

„E situație grea la Dinamo. Eu m-aș bucura mult ca Dinamo să treacă peste acest moment. E un club emblematic în România, este un brand, are în spate o istorie foarte frumoasă, performanțe importante. Este un club puternic. A realizat ceva de-a lungul anilor.

Sper să-și revină și să arate din punct de vedere sportiv că poate în continuare să fie în Liga 1 și să încerce să ajungă din nou la un nivel pe care l-a arătat până acum.

(n.r. dacă ar veni la Dinamo în locul lui Flavius Stoican) E greu să vorbești despre ceva ce ar fi ipotetic. Clar că sunt frământări, greutăți, deocamdată nu se știe ce se întâmplă, e insolvență, nu știm cine dă banii la Dinamo până la urmă.”

„Are capacitatea de a atrage sponsori”

Sper anul acesta să se salveze de la retrogradare, iar în viitor să creeze o echipă competitivă, cu anumiți sponsori. Dinamo are capacitatea de a atrage mai mulți sponsori datorită numelui și să se creeze din nou, în timp, formația puternică care a fost acum 15-20 de ani.

Fără Dinamo campionatul ar fi mult mai sărac. Îmi doresc ca Dinamo să rămână în Liga 1, dar totul să se facă numai din punct de vedere sportiv. Să creeze o echipă puternică astfel încât să arate pe teren că merită lucrul acesta și în anii viitori să fie la un alt nivel numai datorită jocului prestat și al rezultatelor”, a declarat Mihai Teja la Realitatea Sportivă.

Citește și:

Bordușanu putea ajunge la rivali

Previous DDB Spania, întâlnire cu Cortacero în Spania
Next Bilete la Rapid-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *