Fostul antrenor al lui Dinamo: „Facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”.


Dinamo are un meci foarte important mâine. Va fi un meci care o poate aduce speranța înapoi în club. Cupa României era un obiectiv aproape imposibil de atins atunci când echipa a rămas doar pe mâinile suporterilor, fiind abandonată încă de la preluarea clubului de către țeparii spanioli.

Astra Giurgiu, adversara „câinilor”, va juca și ea în play-out. Este peste pentru prima oară de când Liga 1 are implementat acest sistem când echipa lui Ioan Niculae joacă în play-out.

Eugen Neagoe, fostul antrenorul a lui Dinamo a prefațat și el duelul dintre Dinamo și actuala sa echipă. Acesta i-a pus gând rău fostei echipe și consideră că o posibilă retrogradare nu ar fi un capăt de țară pentru nimeni.

„A retrogradat Juventus Torino! A retrogradat Napoli. Acum ce să facem? Mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă.?”, a spus Eugen Neagoe pentru GSP.

„Nu mi-ar părea rău”

„Nu mi-ar părea bine, nu mi-ar părea rău să retrogradeze! A retrogradat Universitatea Craiova, a fost dezafiliată, așa au fost hotărârile luate, s-a mers mai departe. Anul viitor, ar putea fi două echipe, chiar puternice, în prima ligă, vezi?, se întâmplă.

Am jucat la Ferencvaros Budapesta, cea mai puternică echipă din Ungaria, a fost retrogradată, doi ani fără drept de promovare, iar acum e o forță, cu buget de 30 de milioane de euro și cu antrenor de un milion de euro salariu pe un an. Nu moare nimeni!”, a mai spus tehnicianul pentru aceeași sursă.

„Nu este o tragedie că retrogradează o echipă. Eu nu vreau să cadă Dinamo, eu îmi doresc să câștig play-out-ul și să ajungem, primul pas, în finala Cupei. Nu mă interesează cine merge în Liga 2, nu o să mă bucur, nu o să fiu trist, nu am de ce”, a mai precizat Eugen Neagoe pentru GSP.

Acesta a vorbit și pentru FANATIK și a recunoscut că nu va avea un meci ușor cu Dinamo, dar are încredere în echipa lui.

„Noi o să ne jucăm șansa împotriva lui Dinamo, ne dorim să ajungem în finală, nu va fi deloc ușor. Dinamo, chiar dacă trece printr-o perioadă grea, totdeauna a găsit resurse, s-a mobilizat, în special pentru un meci așa cu o importanță aparte cum este semifinala Cupei. Eu cred că șansele sunt egale înaintea acestor două jocuri”, a spus antrenorul giurgiuvenilor pentru FANATIK.

Citește și:

Un fost jucător și antrenor anunță: „Nu merge cu jumătăţi de măsură la Dinamo”

-->
Previous Un fost jucător și antrenor anunță: „Nu merge cu jumătăţi de măsură la Dinamo”
Next Eftimescu a explicat situația bazei de la Săftica. Apelul DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *