Foștii jucători sunt optimiști înaintea ultimei etape


Dinamo este în fața unui moment fantastic. Băieții lui Ovidiu Burcă se pot întoarce în Liga 1, dacă vor învinge la Iași, iar Oțelul nu va reuși să câștige duelul cu Unirea Dej, de pe teren propriu. Foștii jucători dinamoviști sunt optimiști.

Calculele sunt simple pentru Dinamo. Trebuie să obțină un rezultat mai bun decât Oțelul în meciurile de duminică pentru a reveni direct în Liga 1, fără a mai trece prin bătăile de cap ale barajului. Bani, Patriche, Larrucea și ceilalți au parte de încurajări din partea celor care au purtat tricoul alb-roșu de-a lungul vremii.

„Dinamo merge ceas. Dacă facem o analiză a ceea ce se întâmplă în acest final de sezon, Dinamo merită să fie echupa care merge direct în Liga 1 datorită jocului, prestației echipei. Acesta nu este decât meritul lui Ovidiu Burcă. A arătat bine, dar e clar că are nevoie de tărie, de infuzie, de capital. O mărire de buget. Sunt probleme pe care trebuie să le rezolvi. Sper ca echipa să reușească să promoveze și să se găsească banii suficienți pentru a repune Dinamo pe picioare”, a declarat Ionel Dănciulescu.

La rândul său, Cristi Pulhac abia așteaptă duelul cu Poli Iași. „Cred că au șanse, dacă mă uit la ultimul meci și la ardoarea cu care au jucat. Eu abia aștept să merg la meci și să îi susțin. Cred că nimeni nu îi dădea șanse să promoveze din primul an la ce s-a întâmplat cu retrogradarea și toate problemele care au venit în jurul clubului. Se vorbea despre faliment și alte chestii… De la ce s-a vorbit și la cum s-a ajuns… Ei sunt la pragul de a promova”, a spus Pulhac pentru Prosport.

Citește și

Cornel Dinu îi spune adio lui Dinamo: „O să le dau! Mă pune pe gânduri”

 

 

Previous Dinamo a surclasat CSA. Date oficiale Instat
Next Totul pentru 3 puncte la Iași. Avem primul 11

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *