Foștii jucători ai lui Dinamo ies la atac


După atacul lansat imediat după meciul cu U Cluj, Giani Kiriță i-a criticat și în această dimineață pe jucătorii lui Dinamo.

Fostul căpitan al lui Dinamo a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, în special la adresa lui Steliano Filip, unul dintre liderii actualei echipe.

„Pe jucătorii străini nu-i interesează de Dinamo. Nici pe Dusan. Sunt unii jucători care nu mai au ce căuta la Dinamo. Băieți, nici să nu mai pomeniți numele Dinamo. Nu vreau să vă mai văd în fața ochilor.

De acum înainte, Dinamo trebuie să fie un club curat. Trebuie să plece toți. Uită-te la Steliano Filip, săracul. Bă băiatule, nu ai ce căuta la Dinamo! Are și un salariu de vreo 9.500 de euro. Ce cauți în halul ăsta? Cum să te prezinți în halul ăsta în fața suporterilor și să vorbești așa?

De vreo trei ani ne chinuim să rămânem în Liga 1. Valoarea lotului este zero. Toată lumea, în afară de 2-3 tineri, trebuie să își facă bagajele și să plece imediat! Este cea mai rușinoasă pată din istoria echipei. Nu există ceva mai rău”, a spus Giani Kiriță la ProArena.

Declarațiile lui Ionel Dănciulescu

„În momentul de față, nici nu conștientizez duritatea și magnitudinea acestei lovituri pe care am primit-o în seara asta.

Probabil am nevoie de timp să mă acomodez un pic cu situația echipei. E mai dureros în special dacă mă gândesc la repriza a doua, U Cluj a fost o echipă care nu cred că a avut trei pase legate. Iar tu, jucând acasă cu rămânerea în prima ligă pe masă, nu ai reușit să mai înscrii măcar un gol, după care să fi sperat pe final de meci”, a comentat acesta.

Declarații Ciprian Marica

„Sunt fără cuvinte. A fost o seară tristă, acum e o zi tristă. E o durere fantastică pentru toți cei care avem echipa în suflet.

Din păcate, ce se întâmplă acum e o consecință a lucrurilor făcute prost în ultimii ani, de către oamenii care nu au habar de fotbal. Nu credeam că voi vedea ziua asta. Îmi lipsește ceva. Toți care au fost acolo au o vină.

E clar că principala vină o are Negoiță. De când a preluat echipa a început un declin. Pentru mine, e principalul vinovat. La sfatul consilierilor, a desființat echipa a doua.

Pentru faptul că de atunci Dinamo nu a mai promovat jucători și că a dat echipa fără să se intereseze cui o dă, Negoiță a principalul vinovat. Din cauza lui a ajuns echipa pe mâna unora care nu au nicio treabă cu Dinamo. Nu avea nicio garanție că povestea asta va continua. Nu s-a asigurat.

Pentru mine e principalul vinovat. A fost un amatorism total acolo. Mi s-a spus că se întreba de ce sunt mai mult de 12 fripturi la masă, când era la echipă. Nu știa cum e treaba, de ce sunt așa multe, uita că mai sunt și rezerve la echipă etc.

E dureros și trist. Negoiță trebuia să vadă pe mână cui dă clubul. Trebuia să ceară o garanție. Dacă vinzi mașina și primești bani, nu iei mașina înapoi? Domnule Negoiță, nu poți lua clubul înapoi?”, a spus Ciprian Marica la ProArena.

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous Tot ce trebuie să știi despre Liga 2
Next Mesaj dubios postat de pagina clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *