FOARTE URÂT Zlatinski i-a înjurat după gol pe cei de pe banca lui Dinamo


Finalul meciului a fost unul care nu le face cinste oltenilor. Zlatinski a marcat în prelungiri și s-a bucurat ostentativ spre banca dinamoviștilor. După fluierul final, Cosmin Contra i-a transmis că nu este normal să se bucure ostentativ și ba mai mult, să-i înjure pe cei care erau pe bancă. Antrenorul dinamoviștilor fusese și scuipat din tribună cu câteva minute înainte.

Zlatinski a continuat și după fluierul final contrele cu antrenorul dinamovist și puțin a mai fost până ca cei doi să nu sară la bătaie. Maturitatea lui ”Guriță” a făcut ca discuția dintre cei doi să nu degenereze.

”Cei de la Craiova trebuie să aibă mai mult respect față de clubul Dinamo

Sau dacă nu de clubul Dinamo, pentru că e această rivalitate, măcar față de mine. Adversarii să ne respecte. Zlatinski ne-a înjurat, așa probabil i se transmite de la club, să aibă ura asta. Sper să aibă răutatea asta și contra celorlalte echipe contracandidate„, a zis Contra la TV Look.

”Până la urmă el este străin în țara noastră. Nu poate face așa ceva. Ok, dai gol, te bucuri cu ai tăi, în niciun caz nu vii să-i înjuri pe cei de pe banca adversă”, a spus Ionel Dănciulescu.
 Citește și:

Final dramatic pentru Dinamo cu CS U Craiova

-->
Previous Final dramatic pentru Dinamo cu CS U Craiova
Next Contra: ”Fotbalul e crud câteodată”

1 Comment

  1. ivanciu radu
    aprilie 24, 2017
    Răspunde

    Clubul ar trebui sa ia masuri contra jucatorului fata de comportamentul sau.Liga si Federatia la fel ar trebui sa se auto sesizeze in acest caz.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.