--> -->

Florin Răducioiu revoltat: „Ce e asta?


-->
CSA Steaua a prins play-off-ul din Liga 2, în care echipele se bat pentru promovarea în Liga I. Problema pentru steliști este că aceștia nu au obţinut încă dreptul de promovare în primul eşalon!

Florin Răducioiu, oficialul dinamovist, consideră că locul acestei echipe nu era în eșalonul secund și că este un caz unic în Europa.

”Nu înţeleg rolul Stelei. Joacă în Liga a 2-a şi nu are drept de promovare… corect? Mi se pare absurd prezenţa ei. Nu am nimic cu ei. Dr practic ce caută Steaua dacă nu poate promova? Nu e un campionat ăsta… Nu înţeleg prezenţa lor în acest campionat! Cum justifică prezenţa acestei echipe?

Mai există aşa ceva în Europa? Ce e asta? Eu aş vrea ca Steaua să fie în Liga I, dar acum mi se pare o situaţia care trebuie evitată. Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva… ”, a răbufnit Florin Răducioiu pentru Telekomsport.ro.

Florin Răducioiu nu mai stă pe bancă

„N-o să mai stau pe bancă, au fost 2 apariții excepționale și atât. Nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor.

Mi-e rușine, la Botoșani am făcut-o, îmi pare foarte rău că nu i-am cerut scuze arbitrului de rezervă pentru ieșirea mea. N-am înjurat, Doamne ferește!, dar am țipat la el și chiar îmi pare rău.

Înțeleg ce înseamnă să stai pe bancă, n-aș fi putut fi nici măcar antrenor, aș fi stat numai în tribună, amendat, suspendat.

Voi suferi în tribună de-acum, cu Iuliu Mureșan”, a declarat Florin Răducioiu pentru aceeași sursă.

Citește și:

Isteria uleiului, după carburant: ”Profit”

-->
Previous Echipele probabile la Rapid-Dinamo
Next Ce au declarat Morar și Grădinaru după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.