Florin Prunea: ”Veți vedea de acum” Detalii despre scandal și transferuri


Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au plecat în această dimineață alături de echipă în stagiul de pregătire de la Marbella. Managerul dinamoviștilor a explicat ce s-a întâmplat în ultima perioadă și cum vor evolua lucrurile mai departe.

”Cam de dimineață, dar am reușit să-l prindem, da. Cu emoții? Traficul din oraș a fost mai greu. Am găsit bilete cam greu, într-adevăr, dar până la urmă le-am găsit. Ăsta este lucrul cel mai important.

Eu v-am spus de la început că nu am de gând să renunț și nici Danciu. El e un om de încredere care ne ajută foarte mult și e alături de băieți și la bine și la greu

Am fost sunat ieri în jurul prânzului de către patron și am fost chemat la o discuție, am spus tot ceea ce aveam de spus. Din punctul meu de vedere s-au rezolvat toate, a fost o discuție constructivă, a fost o lipsă de comunicare și am convenit ca începând de astăzi să vorbim mai mult și să ne întâlnim mai des.

În momentul de față voi fi mult mai apropiat de Negoiță, veți vedea. Cu Bălănescu n-am treabă, fiecare trebuie să-și vadă de treaba lui, fiecare cu atribuțiile lui. Nu ne-am certat nici înainte.

Avem o firmă serioasă care se ocupă de bilete. Aseară mi-au găsit mie și mai târziu lui Danciu. Nu ne vom întoarce cu echipa, ci cu o altă companie aeriană, direct la București.

Cu siguranță că în cel mai scurt timp băieții își vor primi o parte din bani și după aceea se vor regla aceste lucruri.

Domnul Negoiță ar dori să vândă o parte din acțiuni, dar nu în orice condiții. Nici nu se pune problema de faliment, dar n-o să fie un an ușor pentru noi pentru că suntem departe de locurile de play-off. Trebuie să ne agățăm cu dinții de aceste patru etape și de Cupa României, care este un obiectiv major.

O să mai fie și veniri la echipă, probabil că o să mai fie și plecări, vom vedea. În momentul de față nu există nicio ofertă pentru niciun jucător.

Mattia este bine, am vorbit și ieri cu el, eu sper ca în două, trei zile, să intre în program normal pentru că a fost accidentat. E un jucător important pentru noi.

”Coco” cred că e supărat pe mine acum, da. Este un băiat care este aproape de noi tot timpul, dar aceasta este delegația noastră de Spania. Numai patronul poate să vă răspundă cum ar fi fost posibil să vină fotograful și noi nu.

Citește și:

Dinamo se vinde: ”Afacerea se va face”

Previous Dinamo se vinde: ”Afacerea se va face”
Next Dinamoviștii, cu doar doi juniori în lot. Împărțirea pe camere la Benahavis

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *