Florin Prunea revine războinic: ”Primul om care trebuie să zboare”


Florin Prunea vrea să revină la Dinamo, dar nu a fost căutat de nimeni din DDB. Cu toate acestea, el anunță că primul om care va zbura din club este Mario Nicolae dacă el va reveni, considerându-l cel mai mare accident din istoria clubului.

”Nu am fost căutat de nimeni din DDB, dar la Dinamo trebuie aduși cât mai repede oameni care au ceva în comun cu acest club. Eu, dacă m-aș întoarce la Dinamo, Mario Nicolae ar fi primul om care trebuie să zboare de acolo! Nu nu aș lucra cu el nici măcar o secundă. A făcut până acum doar prostii și văd că nu își asumă nimic.

Ce treabă are el cu Dinamo? Și ce a făcut el pe unde a lucrat? Voi nu vă uitați ce jucători a adus la Dinamo? Unul e aproape mort, altul e prin comă, alții au venit cu o grămadă de kilograme în plus, iar alții nu au mai jucat fotbal de mai bine de un an. Astea sunt transferuri cu care poți să faci treabă? Mario Nicolae este cel mai mare accident din istoria lui Dinamo!

Eu știu foarte bine cum a ajuns Mario Nicolae la Dinamo. El nu a fost dorit de toată lumea. A fost adus de un om din conducerea DDB, dar a avut și susținerea unui antrenor care a fost la vremea aia la Dinamo. Așa a ajuns el la Dinamo. Însă, a făcut doar tâmpenii și trebuie să își asume și transferurile ratate, nu să spună de jucătorii ăia verzi și uscate. Toți am văzut cum joacă acei fotbaliști”, a spus Florin Prunea pentru Prosport.

Citește și:

FOTO Povești artizanale bucovinene. Simbolistica ouălor încondeiate de Paște

-->
Previous Gigi Mulțescu explică cazul Akpala și decizia de a pleca: ”Am fost obligat” Interviu
Next Ionuț Lupescu, mesaj emoționant pentru Dinamo: ”Știu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *