Florin Prunea: „Regele Cioabă vine direct la mine”


Florin Prunea a povestit un episod amuzant petrecut înainte de 2013, când a murit Regele Cioabă.

„Sunt manifestările unora din galerie. Eu prefer să remarc faptul că fanii merg peste tot cu echipa şi cheltuie bani ca să susţină pe Dinamo”, a comentat Prunea, cel care a povestit apoi, din proprie inițiativă, un moment petrecut cu „Regele” Florin Cioabă (decedat în 2013), cel care se autoproclamase regele internațional al „rromilor”.

„Veneam nu ştiu de unde. Plecam înspre Cluj să-mi iau familia. Şi am oprit acolo, nu ştiu cum îi spune, unde sunt sendvișuri şi cafea. În intersecţie. Când, la un moment dat, opreşte un Mercedes, d-ăla mare, balenă. Cine coboară din el? Cioabă. Regele Cioabă şi vine direct spre mine.

«Florine, bună seara, de când vreau să vorbesc cu tine. Pot să stau şi eu cu tine să bem o cafea? Bă, Florine, tu ştii de când vreau să discut cu tine? Vreau să vorbesc şi cu Ilie Dumitrescu, veniţi, dom’le la un congres de-al nostru, ca să vă dăm exemple din etnia noastră. Florine, v-am pregătit două ghiuluri mari, cu numele voastre scrise».

Eu nu sunt, i-am zis. Nu sunt țigan. Vorbește și cu Ilie, dar eu nu vin pentru că nu sunt. Asta așa, ca fapt divers”, a povestit Prunea, la Digi Sport.

-->
Previous Dusan Uhrin i-a recompensat pe jucători după derby
Next Dan Nistor, interviu la echipa națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *