Florin Prunea pune punctul pe i: ”Nu sunt sănătoși la cap. Nu mai continuă”


Florin Prunea a avut în această seară. un discurs dur în care a pus punctul pe i. Sunt probleme extrem de mari de indisciplină la Dinamo pe care nu vede ce antrenor le-ar putea rezolva atâta timp cât conducerea nu îl sprijină cu adevărat.

”E posibil să vă bateți joc de omul ăsta? Să fii atât de inconștient? Nu mai ascundeți mizeria sub preș. Cum e posibil să mergeți la o petrecere într-o situație de pandemie cu două zile înainte de meci? Ăștia sunt inconștienți, nu sunt sănătoși la cap. Eu la asta mă refer, n-a fost distanțare, nimic.

Lăsați-l pe Cortacero. Cine l-a adus pe Cortacero? Ne întoarcem înapoi. L-ați văzut pe băiatul ăsta care a intrat? Săracul? A făcut vizita medicală? Șchioapătă când aleagă, v-ați uitat atent la el? Are și 8 kilograme cred în plus.

Pe cine să folosești? Uită-te pe banca de rezerve. Ei stăteau pe bancă și la Liga a III-a, tinerii lui Dinamo. Asta e altă discuție, cum a fost decimată la meciul cu CFR-ul. Sunt probleme grave de arbitraj.

Avem o problemă. Dacă iei toată lista cu cei cu licența PRO nu reușești doi antrenori pe care să-i iei acum. Nu ai niciun antrenor pe care să-l angajezi în momentul de față. Ciobi a avut performanță, Rednic în ultimii ani cu probleme mari, Bratu nu a stat la o echipă mai mult de o lună, maxim două. Nu sunt antrenori! E o mare problemă.

Cine conduce clubul? E doar părintele, dar nu cred că conduce el, e părerea mea. Să-și asume acum transferurile. Eftimescu a fost mereu la Dinamo, nu cred că are vreun cuvânt de spus în ceea ce privește partea sportivă. Să-i tragă cineva pe cei din DDB de mânecă: cine pune antrenor, cine pune director sportiv? Cine sunt cei care conduc clubul? Tu-i cunoști?

Trebuie să strângă rândurile că începe play-out-ul, sunt doar nouă jocuri, sunt 4 meciuri acasă și 5 afară. Acum e complicat, e greu. Îl văd pe Puljic că are un discurs realist. Paul Anton iar trebuie să strângă rândurile. Niciunul dintre ei nu-și poate lega numele de o retrogradare a lui Dinamo. Trebuie să-i tragă și pe tineri de mânecă, să strângă rândurile și să dea drumul la treabă. Eu nu cred că va retrograda Dinamo, cred că vor găsi soluții. Cred că lucrul cel mai important este găsirea unui antrenor, nu cred că mai continuă nea Gigi după cum l-am văzut în seara asta, îl cunosc bine”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Citește și:

FOTO Violențe la Spitalul Foișor: oamenii încearcă să oprească evacuarea pacienților. Reacții vehemente

-->
Previous Gigi Mulțescu spune pas: ”Nu cred că mai pot să continui”
Next Primul antrenor contactat. Răspunsul acestuia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *