Florin Prunea: „Nivelul este jenant”


Florin Prunea, fostul internațional, consideră că nivelul Ligii 2 din România este la cel mai scăzut nivel din istorie.

Fostul portar a fost prezent la Concordia Chiajna – Dinamo, 0-1, și s-a arătat extrem de dezamăgit de ce a văzut pe teren. „Nivelul e jalnic, la modul general”, a spus Prunea.

„Avem o liga a doua cum nu am avut niciodată, așa de slabă e. Felicitări lui Dinamo, se poate relaxa, felicitări suporterilor care vin peste tot după ei. Nivelul este unul jenant, la modul general.

Liga 2 nu a fost așa slabă. E o surpriză negativă, te chinui rău de tot să te uiți. Dinamo a făcut un joc bun. A transferat un portar bun, care dă siguranță. Sunt 3 puncte importante. Au liniște, pot să construiască”, a spus Prunea după meci, conform GSP.

Despre meciul cu CSA Dinamo

„Urmează derby-ul cu Steaua, mă rog, impropriu spus. Acest meci nu trebuia să aibă loc. Dinamo trebuia să fie în Liga 1, să joace cu FCSB”, a declarat Florin Prunea.

Apoi, fostul portar a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo, după ce negocierile dintre Șerdean și „One” Tower pentru cedarea acțiunilor au picat: „Cei care sunt la conducere fac eforturi mari, trebuie să ia cineva echipa. Nu e ușor să iei o echipă ca Dinamo.

Dar această echipă e mereu o tentație pentru oricine, indiferent de probleme. Fanii țin clubul în viață. Șerdean a nenorocit Dinamo și nu va pleca fără bani. Eu știu că Murad nu va veni”.

Citește și:

Incendiu la stadionul din Slobozia, ”oficiala” făcută scrum

Previous Declarațiile lui Zicu după eșecul cu Dinamo
Next Florin Prunea îl distruge pe Șerdean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *