Florin Prunea: „Negoiță este acționarul principal”


Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, îl consideră vinovat pe fostul acționar majoritar Ionuț Negoiță, pe care-l acuză că a dorit să se răzbune pe club.

„Ce s-a întâmplat anii ăștia la clubul ăsta este incredibil. Nu pot să înțeleg cum oamenii ăștia au putut să aducă un club de talia lui Dinamo în situația asta. Nu mă refer doar la spanioli, ci și la Negoiță. Asta este o răzbunare a lui Negoiță, vă spun eu! A știut clar cui dă acest club și ce se află în acele documente.

Eu cred în continuare că el este principalul acționar, pentru că oricine vine la Dinamo trebuie să se pună la masă cu domnul Negoiță. Mai are bani de luat, dar ce facem aici, cămătărie? A fost cămătar sau investitor?

Ce au reușit băieții ăștia (n.r. – jucătorii, care au evitat retrogradarea), împreună cu suporterii… au făcut front comun cu antrenorul, s-au strâns și au dovedit că au caracter, dar nu mai pot continua. La Dinamo trebuie un buget de austeritate, pe care să și-l asume toată lumea.

Ăsta este Dinamo în momentul de față, nu mai este cel de pe vremuri cu salarii de 15.000, 20.000 de euro”, a spus Prunea la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Citește și:

Răzvan Marin ar putea ajunge la un clasic al Europei. O singură problemă, cât cere Cagliari

-->
Previous Vrea să rămână la Dinamo
Next Se întoarce la Dinamo și anunță: „Vreau să joc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *