--> -->

Florin Prunea: „Mai bine nu se prezintă”


-->
Dinamo este aproape de prima retrogradare din istoria clubului, în condițiile în care va trebui să dispute un baraj pentru menținerea în Liga 1. Posibile adversare: „U” Cluj, FC Hermannstadt sau Concordia Chiajna.

După eșecul cu CS Mioveni, scor 0-2, “roș-albii” nu mai pot evita barajul de promovare / menținere în prima ligă.

Florin Prunea, fost jucător și președinte la Dinamo, a avut un discurs dur la adresa fotbaliștilor și a avertizat că Dinamo nu este favorită la baraj.

Prunea: „Dinamo nu este favorită”

„Eu sper ca cei de la Dinamo să nu cadă în această capcană. Toată lumea declară că Dinamo e favorită la baraj. Nu! Dacă joacă cum a făcut-o cu Mioveni, Dinamo nu e favorită la baraj, nu ar câștiga nici cu o echipă de Liga 3.

Îi văd foarte liniștiți pe cei de la Dinamo, nu știu de ce. Ei vorbesc numai de baraj, dar până ajungi la baraj mai este o lună și jumătate. Până atunci, trebuie să elimini greșelile incredibile care nu se mai termină. Îi văd foarte optimiști după meciuri, chiar puțin inconștienți.

Când te prezinți la meciul de baraj, trebuie să fii la nivel bun din toate punctele de vedere. Mergi din înfrângere în înfrângere, te obișnuiești cu înfrângerea și lucrurile devin grave. Dinamo nu este favorită la baraj! Dacă va juca ca la Mioveni, nu are nicio șansă! Mai bine nu se prezintă la acest baraj”, a spus Florin Prunea, la Pro Arena.

Citește și:

”U” Cluj en fanfare, dar cu mari emoții

-->
Previous Iuliu Mureșan, dat dispărut de Dinu Gheorghe
Next Ce a putut declara antrenorul Gazului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.