Florin Prunea, înapoi la Dinamo. Prima reacție a fostului portar


Cei care conduc DDB nu mai știu cum să reușească să oprească valul de critici care vin, culmea din interior, de la fanii care și-au rupt de la gură pentru un ideal, salvarea clubului de la retrogradare.

După ce Peluza Cătălin Hîldan a scris pe Facebook că Florin Prunea ar trebui să revină la Dinamo, după ce a contestat dur conducerea clubului în ultima perioadă, fostul mare internațional român așteaptă acum un semn de la fani.

”Unde au scris fanii că vor să revin? Nu știu, n-am citit. Peluza Cătălin Hîldan? Să mă sune cineva oficial, dacă vor să mă întorc. Aștept telefonul”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

”Eu am susținut financiar și Dinamo, și DDB, fiindcă am fost membru în programul socios. Să-mi facă o ofertă oficială și vorbim! Eu sunt deschis pentru Dinamo”, a spus Florin Prunea pentru GSP.ro

Comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan:

Florin Prunea, având în vedere situația tragică în care se află echipa noastră și în urma declarațiilor pe care le-ai avut în mass-media, te invităm în mod oficial să pui umărul la salvarea clubului la care ai scris istorie!

Acest apel se adresează tuturor gloriilor dinamoviste care își manifestă dezacordul față de acțiunile membrilor Programului DDB.

Vă așteptăm alături de noi”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Citește și:

Negoiță acuză: ”Dinamo e cel mai urât club din România”

 

-->
Previous Negoiță explică situația complicată cu baza Săftica
Next Revenire importantă la Dinamo plus o problemă care poate fi rezolvată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *