Florin Prunea îl distruge pe Șerdean


Florin Prunea l-a acuzat pe Dorin Șerdean că „a nenorocit Dinamo” și spune că are informații potrivit cărora Mohammad Murad nu va prelua clubul.

Dinamo respiră, în sfârșit, după ce s-a impus cu 1-0 în deplasarea cu Concordia Chiajna și a întrerupt o serie de trei înfrângeri consecutive. Florin Prunea a asistat la meci și după fluierul de final a vorbit despre situația formației din Șos. Ștefan cel Mare.

Fostul conducător al „câinilor” spune că fanii din DDB sunt cei care țin clubul în viață și anunță că Dorin Șerdean nu va renunța la pachetul majoritar de acțiuni fără să primească bani.

Florin Prunea nu l-a menajat pe patronul din acte Dorin Șerdean după Concordia – Dinamo 0-1, și a vorbit despre Mohammad Murad, despre care spune că nu va prelua clubul.

„Cei care sunt la conducere fac eforturi mari, trebuie să ia cineva echipa. Nu e ușor să iei o echipă ca Dinamo.

Dar această echipă e mereu o tentație pentru oricine, indiferent de probleme. Fanii țin clubul în viață. Șerdean a nenorocit Dinamo și nu va pleca fără bani. Eu știu că Murad nu va veni”, a declarat Florin Prunea.

Fostul component al Generației de Aur a vorbit și despre meciul din etapa următoare, când Dinamo va da piept, pe teren propriu, cu CSA Steaua.

„Urmează derby-ul cu Steaua, mă rog, impropriu spus. Acest meci nu trebuia să aibă loc. Dinamo trebuia să fie în Liga 1, să joace cu FCSB”, a mai spus Florin Prunea conform ProSport.

Citește și:

Povestea lui Pazvante ”Chioru” și legătura cu Iancu Jianu

Previous Florin Prunea: „Nivelul este jenant”
Next Unde se va juca meciul cu CSA Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *