Florin Prunea îi critică pe șefii lui Dinamo: „Este o metodă comunistă, stalinstă”


Florin Prunea a fost aproape să devină director general al echipei din Ștefan cel Mare, dar până la urmă nu a ajuns la o înțelegere cu Ionuț Negoiță. El are încredere în Rednic, dar critică strategia conducerii.

„Sunt sigur că odată cu venirea lui Rednic lucrurile se vor schimba, dar jocul suferă mult şi nu dă speranţă nici nouă, nici suporterilor că va fi mai bine. Are nevoie de o victorie care să le dea încredere. Dacă, Doamne fereşte, nu câştigă la Voluntari, lucrurile se complică teribil de tare. Eu sunt de acord cu Mircea când spune că e o selecţie. Cine merită, să rămână, cine nu, nu. Aşa e la fotbal, nu e ieşit din comun”, a declarat Prunea la Telekomsport.

El nu este de acord cu metoda șefilor de a nu-i mai plăti pe jucători până ajung pe loc de play- off.

„Este o metodă comunistă, stalinistă! Jucătorii trebuie să fie plătiţi pentru că de asta au contracte, drepturi, obligaţii. Din câte ştiu eu, au bonusuri foarte mari la victorie. E destul să îşi piardă bonusurile”, a spus fostul mare portar în cadrul emisiunii Sport Report.

„Foarte multe greşeli, în primul rând de comunicare în interior şi cu jucătorii. Eu cred că fără probleme trebuia să prindă play-off-ul, pentru că este un campionat slab, cu multe echipe care au probleme, ele se văd. Dinamo putea lejer să intre în play-off”. Florin Prunea, fost portar Dinamo

-->
Previous Lotul "câinilor" cu Miercurea Ciuc. Rednic a pus ca obiectiv câștigarea Cupei
Next Previziune SUMBRĂ a Oracolului din Bălcești. Ce a putut să spună despre Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *