Florin Prunea face dezvăluiri importante: ”Pot depune”


Dinamo nu e într-o situație prea plăcută, iar suporterii au făcut tot ce le stă în putință să încerce să salveze clubul și urmează să vireze 100.000 de euro strânși în proiectul DDB pentru a ajuta conducerea să plătească din salariile jucătorilor pentru a nu risca Dinamo să rămână fără licență în Liga 1.

”Jucătorii își pot depune memoriu, dar nu pot deveni jucători liberi. Vine licența, cu asta nu te joci. De asta le-am zis și jucătorilor că banii oricum îi vor lua. Hai să terminăm și cu un loc, două, mai sus în clasament. Mai luăm 400.000 de euro în plus, sunt bani importanți. Cu siguranță că trebuie să facem rost de bani. Ne mai trebuie 600.000, 700.000 de euro ca să putem lua licența

Ultimul salariu a fost plătit doar de patron, de la el au venit banii. El plătește și cheltuielile de zi cu zi. Nu toți sunt nebuni ca Gigi Becali, ca cei de la Cluj sau Craiova, să aibă buget de 500.000 de euro pe lună pentru salarii. La noi e 130.000 de euro, fără taxe. Ajungem la 160.000 de euro. Dar nu astea sunt importante, ci cheltuielile de zi cu zi. Spre exemplu, la baza de la Săftica doar gazele costă 300 de milioane (n.r. lei vechi) pe lună”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

O altă pistă pierdută pentru Dinamo

Previous O altă pistă pierdută pentru Dinamo
Next Cât trebuie să-i plătească Prunea lui Rednic dacă pierde procesul: ”O să câștig”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *