Florin Prunea este tot mai aproape de Dinamo


-->
Florin Prunea este tot mai aproape de Dinamo. Acesta este agreat și de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. L-a invitat personal la Cluj și i-a plătit biletul de avion!

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Florin Prunea are mari șanse de a deveni noul administrator special de la Dinamo. Fostul portar dinamovist este susținut puternic de Nicolae Badea.

În urmă cu o săptămână, Nicolae Badea s-a întâlnit la sediul Computerland cu Dorin Șerdean, omul care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la echipă de la Pablo Cortacero. Surprinzător, omul de afaceri din Alba Iulia a spus că nu îl interesează nicio funcție la Dinamo.

Șerdean i-a transmis lui Nicolae Badea că nu dorește să fie administrator special și vrea doar binele lui Dinamo. Șeful de la Computerland i l-a sugerat lui Șerdean pe Florin Prunea pentru înlocuirea lui Mureșan, mai ales că este un om bătăios, de care clubul are nevoie. Acționarul majoritar al “câinilor” nu a avut nimic împotrivă.

Din informațiile FANATIK, discuțiile cu Florin Prunea ar trebui să înceapă după baraj. De altfel, într-o declarație pe care a acordat-o pentru FANATIK pe acest subiect în urmă cu câteva zile, Prunea a declarat: “Preşedinte la Dinamo acum înseamnă altceva. Trebuie să vedem exact ceea ce implică, pentru că este o altă legislaţie. O să vedem”.

De altfel, în ultima perioadă Florin Prunea a fost mai aproape de Dinamo decât a fost președintele în acte Iuliu Mureșan. Fostul mare portar i-a luat mereu apărarea echipei, a ieșit în spațiu public atunci când echipa a fost dezavantajată, iar aseară, după înfrângere, chiar a fost să discute cu fanii dinamoviști.

Aflând că sunt șanse mari să vină Florin Prunea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, încearcă să se pună bine cu fostul jucător al lui Dinamo. L-a invitat personal la meciul de  baraj, ba chiar i-a plătit biletul de avion.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous De ce Dinamo are șanse mari la retur
Next Steliano Filip făcut praf: „Figuri în cap”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *