Florin Prunea e sigur: ”De asta are nevoie Dinamo”


Florin Prunea a vorbit astăzi la Digi Sport Special despre situația de la Dinamo și ce ar trebui să se întâmple ca echipa să facă performanță.

”Unii patroni abia așteptau să se întâmple ceva ca să taie finanțările, să taie salariile. Patronii care nu au umblat la salarii vor avea beneficii pe termen lung, pentru că au câștigat încrederea vestiarului.

Dinamo are nevoie de un finanțator, nu e destul ce fac suporterii. Un club ca Dinamo are nevoie de finanțare de dimineața până seara, de la începutul zilei începe să se învârtă robinetul de cheltuieli.

Numai întreținerea bazelor sportive proprii, cum avem noi, FCSB, Craiova, costă câteva sute de milioane în fiecare lună. E foarte greu când nu ai o primărie în spate.

Va fi dificil pentru echipele din România să poată îndeplini condițiile impuse pentru reluarea activității. Ar trebuie testați jucătorii de două ori pe săptămână, ceea ce va fi imposibil din punct de vedere financiar. Aici ar trebui să intervină Federația, pentru că a primit foarte mulți bani de la UEFA prin programul Hattrick. Cluburile sunt lăsate singure.

Bani ar fi, trebuie restituită garanția depusă de fiecare echipă la începutul campionatului. Este nevoie de solidaritate, pentru că suferă cluburile, suferă jucătorii și antrenorii”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Special.

Prunea a vorbit și despre șansele ca Mihalcea să facă treabă la Dinamo:

”Vobesc cu Adi Mihalcea în fiecare zi, eu am insistat pentru el. Toate echipele pe care le-a antrenat au primit puține goluri, ceea ce e bine pentru noi, pentru că Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, ceea ce e o rușine.

Dacă nu va fi susținut, nu are nicio șansă”.

Citește și:

Păzea, nu e glumă! Anamaria Prodan vrea să preia cârma fotbalului românesc: ”Doar el nu m-ar vota”

-->
Previous Mihalcea, întrebat de jucători: ”Noi de ce nu?”
Next O nouă lovitură pentru Dinamo. Recomandarea UEFA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *