Florin Prunea e nemilos după ce Sorescu a fost trimis la echipa a doua


-->

Florin Prunea continuă conflictul cu Mircea Rednic pe care îl critică dur din cauza deciziei de a trimite trei jucători, printre care și Deian Sorescu să se antreneze separat la baza Granitul.

”Rednic în trei ani de zile, din 44 de meciuri a câștigat doar 7 meciuri. Nu știu dacă mai există în Europa un antrenor ca el, e imposibil să câștigi numai 7 meciuri în ultimii trei ani.

Acum trebuie să spunem adevărul, nu numai din cauza lui Rednic se întâmplă ce se întâmplă aici, el a venit într-o situație grea la Dinamo, grea pentru club, dar îmi lasă impresia prin comportamentul lui că este rupt de orice realitate atât din punct de vedere uman, cât și din punct de vedere sportiv. Și ce le face la acești trei băieți… El a fost și jucător, asta mă pune pe mine pe gânduri că s-ar putea să aibă niște probleme.

Să-ți bați joc de trei jucători, să-i trimiți să se antreneze pe o mochetă, să se antreneze singuri ei trei pe o mochetă. Nu este prima dată când Rednic face așa, îi place să umilească jucătorii. Eu pe omul ăsta nu-l mai înțeleg. E vorba de lipsă de respect și de încălcarea contractelor jucătorilor. Au un contract în derulare, au drepturi și obligații.

Eu nu înțeleg cum nimeni din club nu ia poziție? Domnilor din DDB, puneți-l președinte pe Rednic, dar aduceți un antrenor să salveze echipa. Poate să fie un președinte bun, nicio problemă, dar nu poți să-l trimiți pe Sorescu și pe Nica pe care Dinamo a încasat 2 milioane de euro, să-i umilești. Neicuțescu probabil s-a referit la problema kilogramelor, la el s-a referit probabil că are 7 kilograme în plus. Asta e o problemă a celor care lucrează acolo, că trebuia să-l ia pe Neicuțescu, care e un jucător tânăr, și să-l ajute. Acum îl îngropi definitiv?

Stop, oprește-te, Dinamo are nevoie de unitate, trebuie să fie vestiarul unit. Astfel de probleme trebuie rezolvate față în față cu jucătorii. Dar jucătorul te simte când ești jigodie. Băieții ăștia au informații, sunt altă generație. Or să mai urmeze jucători pe care să-i execute și vor fi doar jucători pe care nu i-a adus el.

Espinosa trebuie să-i facă cineva un control, de două meciuri se chinuie săracul, înoată. Să nu se întâmple vreo nenorocire cu el. Este părerea tuturor celor care ne mai uităm la fotbal. Dar nimeni nu ia niciun fel de atitudine”, a declarat Florin Prunea la Prosport Live.

Previous Cornel Dinu: ”Nu îl mai cunosc pe Mircea Rednic”
Next Schimb acid de replici între Danciu și Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *