Florin Prunea, discurs de președinte


Florin Prunea, fostul președinte al celor de la Dinamo, a izbucnit la adresa arbitrajului lui Andrei Moroiță la meciul FC Botoșani – Dinamo, câștigat de alb-roșii cu scorul de 3-2.

Prunea este de părere că arbitrajul slab nu este unul întâmplător, ci este cu tentă împotriva lui Dinamo, despre care fostul internațional consideră că nu mai este dorită în Liga 1.

„Victoria a fost neașteptată pentru foarte multă lume înaintea jocului. Dar, după jocul și atitudinea lui Dinamo, a fost o victorie meritată nu numai împotriva Botoșaniului, ci și a unei brigăzi de arbitri cum rar mi-a fost dat să văd. Astea se cheamă brigăzi de arbitraj cu dedicație! Astea nu sunt întâmplătoare.

Este inadmisibil să ai henț pe 16 metri, ofsaid de trei metri și să nu ridici fanionul! A fost împingere grosolană în fața asistentului și nu s-a dat nimic. Asta se cheamă, cum spun fotbaliștii: «Japcă pe față». Dacă mai arbitrază băiatul ăsta în Liga 1, părerea mea e că sunt alte interese. Ce s-a întâmplat la meciul de aseară este inimaginabil.

I-am zis și lui Dusan Uhrin să nu se mai lase adormiți de astea că toată lumea vrea Dinamo în Liga 1. Nu, nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1! Anul acesta au fost excutați la multe meciuri. În momentul în care șacalii simt miros de sânge, ăluia mai slab îi dau în cap toți. Domne, ce a fost aseară, a fost de noaptea minții”, a declarat Florin Prunea potrivit Fanatik.

Prunea: „Nu se poate. Prea evident.”

„Când trimiți pe unii să execute, se întâmplă ce s-a întâmplat aseară. Să ai o brigadă de maniera asta este inacceptabil. Nu se poate. Faze prea evidente! Pentru că Dinamo, în toți anii aceștia, a hotărât câștigarea campionatului, fie că a fost vorba de CFR, fie că a fost vorba de Steaua (n.r. – FCSB), chiar dacă n-a câștigat campionatul.

Îi văd pe toți cu vrăjeala asta: «Domne, vrem Dinamo în Liga 1». Astea sunt filme pentru copii mici. De asta, să nu se lase adormiți de bazaconiile astea. Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toți vor să-i rupă capul, dacă pot

Grijă mare la arbitraj, la baraj. Eliminările lui Pierret și Grădinaru nu sunt întâmplătoare! Nici pe vremea când ni se spunea că nu e ziua noastră azi, n-am văzut așa ceva. Cu un asemenea arbitraj nu are nicio șansă să rămână în Liga 1. Te toacă!”  -Florin Prunea, ex-Dinamo

Citește și:

Calcule la titlu: CFR poate devine campioană etapa viitoare, FCSB obligată

-->
Previous Ce le-a transmis Zăvăleanu jucătorilor
Next Prima mutare pentru sezonul viitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.