Florin Prunea: „Dinamo face rău”


Florin Prunea nu a rămas în cele mai bune relații cu Dinamo după plecarea sa. Acesta este aspru criticat de fani, atât pentru munca pe care a prestat-o, cât și pentru faptul că și-a dorit toți banii în momente foarte dificile pentru club.

„Domnul Mureșan trebuie să convingă jucătorii care au salvat echipa de la retrogradare că de acum înainte vor fi plătiți la zi. Părerea mea este că e imposibil. Acești jucători care și-au desfășurat activitatea în condiții grele sunt greu de convins că vor fi plătiți de acum înainte când ei nu și-au primit drepturile. În alte țări insolvența duce automat la retrogradare. Să terminăm cu tâmpeniile astea în România. Își bat joc de jucători, neveste, antrenori… Numai la noi în România există insolvență. Normal ar fi ca toate echipele din Liga 1 să intre în grevă. Nu se poate ca FRF să permită astfel de golănii. Acum dacă nu plătești salariile, atunci intri în faliment, dar cum poți să îi convingi pe Puljic, Anton și Sorescu să uite de salarii și să salveze din nou Dinamo? Eu cred că abordarea e una greșită.

Dinamo face rău, iar eu îi înțeleg pe jucătorii de acolo, sunt jucători de caracter. Problema este că în momentul în care au venit spaniolii au adus niște jucători pe contracte foarte mari. Cânnd a plecat Isma Lopez și Borja Valle nu s-au făcut documentele corect.

Cum să bați palma cu ei că le plătești două salarii, iar apoi să primești de la FIFA că trebuie să le plătești toate salariile… Aici au fost românii, cei din DDB, nu spaniolii. Ați bătut palma, iar la final trebuia să apară următoarea frază: «Contractul devine nul!»”, a spus Florin Prunea la „Fotbal Club Dinamo”.

Florin Prunea a comentat și în legătură cu înlocuirea lui Dusan Uhrin cu Dario Bonetti „Eu îl știu pe Bonetti. E un antrenor agreat de suporteri. 100% ei l-au pus, dar e un antrenor care nu a mai antrenat de mult”, a mai spus Prunea.

Citește și:

Reacție după alegerile din Moldova: ”Ne trebuie o Maia Sandu, la noi numai hoți, mincinoși și aroganți”

-->
Previous Iuliu Mureșan dezamăgit de jucători: "M-a deranjat"
Next A ajuns în România și semnează cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *