Florin Prunea despre plecarea lui Dusan: ”Am vorbit”


-->

Dinamo e îngrijorată înainte de baraj. Dusan Uhrin și staff-ul acestuia din nou nu și-a primit banii, aceeași situație fiind și în sezonul trecut când a salvat-o pe Dinamo. Antrenorul ceh a renunțat atunci la bani și s-a întors în țara sa natală după cantonamentul de vară din Turcia.

Chiar și în aceste condiții, nu se pune problema ca antrenorul să o părăsească pe Dinamo înainte de meciurile de baraj. Florin Prunea spune că a vorbit cu Uhrin și că înțelege situația și nu se pune problema să plece.

Dusan Uhrin: ”Cum să plec?”

”N-am mai vorbit de o săptămână. Nu a vrut să plece, am vorbit cu el. Mi-a și zis: «Păi, cum să plec?». Într-adevăr, nu și-a primit salariul staff-ul, dar ei înțeleg acolo. Au primit băieții, am înțeles, au primit cei de la teren și așa e normal, pentru că ei muncesc și și așa au salariile mici, cei de la bucătărie… Dar în momentul de față, la Dinamo, nu se mai pune problema de bani. Mai este o lună.

Se vede cu ochiul liber ce face Dusan, în sensul că pregătește jocurile de baraj. Sigur că nimănui nu i-a convenit că echipa a pierdut încontinuu, că probabil va mai pierde, că are două meciuri grele cu Botoșani și cu UTA. Pentru Dinamo contează ca la ora meciului de baraj cei care sunt acolo să fie bine din punct de vedere fizic și bine nu înseamnă numai sănătoși, ci pregătiți din punct de vedere fizic. Se vede că sunt mai bine din punct de vedere fizic. E clar că e o îmbunătățire a jocului”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Părintele Necula: ”Nu văd legătura între sfinți și un bostan găurit”

Previous Mesaj dur al lui Tamaș: ”Ei să-mi ia autografe”
Next Galeria lui Dinamo, deplasare masivă astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *